SRBIN SE ZAPOSLIO U PARIZU, PA FRANCUZIMA OBJASNIO NEKE STVARI: Pogledajte šta piše na računu! (FOTO)
Miloš je na računu ispisao čuvenu poruku, Foto: Twitter printscreen

jaka poruka

SRBIN SE ZAPOSLIO U PARIZU, PA FRANCUZIMA OBJASNIO NEKE STVARI: Pogledajte šta piše na računu! (FOTO)

Miloš Zečević, Srbin koji radi u jednom restoranu balkanske kuhinje u Parizu, oduševio je javnost

Objavljeno:

"Hvala na poseti, Kosovo je Srbija" - ove reči ispisane su na računu jednog kafića, čija je fotografija objavljena na Tviteru, uz poruku "Kad Srbin radi u restoranu u Parizu onda i računi izgledaju lepo!"

Naime, kako navodi tviteraš koji je podelio ovu fotografiju, objasnio jei da je za ispis na srpskom "Kosovo je Srbija", ispod francuskog "hvala na poseti", "odgovoran" izvesni Miloš Zečević, koji je zaposlen u restoranu "Lepa pesma".

Miloš Zečević, Srbin koji radi u jednom restoranu balkanske kuhinje u Parizu, oduševio je javnost kada je fiskalni račun u objektu u kom radi iskoristio kao mesto za slanje poruke.

On je, naime, na fiskalnom isečku pored cene i zahvalnosti kupcima što su koristili njihove usluge dodao još jednu stavku.

U samo dno računa odštampao je "Kosovo je Srbija" i na taj način poslao poruku svakom strancu koji je u ovaj restoran seo da nešto pojede ili popije.

Ovaj njegov potez naišao je na oduševljenje u Srbiji, pa je za kratko vreme postao jedan od najšerovanijih na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

(Espresor.s/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.