Pokušali smo da kupimo normalne farmerke u BG, a našli smo helanke i broj veće helanke! (FOTO)

Ma, nisam hipster!

Pokušali smo da kupimo normalne farmerke u BG, a našli smo helanke i broj veće helanke! (FOTO)

Gde muškarci u glavnom gradu mogu da kupe normalne farmerke? Da se razumemo, reč "normalne" u ovom slučaju znači sve suprotno od hipsterske!
Objavljeno: 22:11h

Dakle, da bi bile normalne, ne treba da budu drečave, tipa zelene ili narandžaste, već od teksasa! Stavka broj 2: ne treba da budu pocepane na svaka tri centrimetra, mada to i nekako može da istrpi ako je u granicama normale. Ma da li su normalni? 19 likova koji su hipsterizam preneli na drugi nivo (FOTO) (VIDEO) I, najvažnije, ne smeju ni pod razno, dakle nikako - ne smeju da budu kao - helanke! I tako, krenusmo u potragu za farmerkama. Dvojica muškaraca, jedan koga ćale verovatano ceo život proziva da ima 30 kg s krevetom, i drugi, koji vredi za trojicu. Bukvalno! Toliko može da pojede, a toliko i teži. Mrsh.avi

Ok, jesam mrsh.avi i imam 30 kila s krevetom. Ali pantalone posle odlaska u šoping i dalje nemam. A evo i zašto. Ne volim nešto one šarene, pocepane, tako da sam prodavačici tražio neke normalne (šta god to danas značilo), jednobojne. Devojka mi je ljubazno dala nekoliko komada, a onda su muke počele.
Uzeo sam jedne crne, moj broj. Rekoh, to će sigurno odgovarati. Uzmem da ih navučem, kad... Oooop.. Dalje nećeš moći. Nisam uspeo nožni zglob da provučem kroz nogavice.
Uzimam sledeće. Iste, samo broj veće. I odmah se vidi napredak. Uspeo sam da ih navučem čak do struka, ali ne i da ih zakopčam.
Ok, uzeću još jedan broj veće. Opaaa! Uspešno navukao nogavice, uspešno ih navukao do struka, i uspešno ih zakopčao! Ali, JAOOOOOOOOOJ! Moram da priznam da je ovo, najblaže rečeno, malo neobičan osećaj za onu stvar. Zamislite samo da šetate u tome ceo dan. Gospodi pomiluj. Radije ću go!
Ajmo dalje. Još jedne helanke. Uspešno navučene preko nožnih zglobava, ali opet problem sa strukom. Broj veći je opet to rešio, ali avaj. Opet surovi helankizam!
Nove pantale. U breee. Rekao bih da su dobre! Posle onih helankica, imam osećaj kao da sam u najudobnijoj trenerci na svetu. Ali, pogledam se u ogledalo... Paaa, posle onog ultra thin modela, na tren sam pomislio da su ove do jaja, ali zavalio sam da su i one preuske. Samo su mi, izgleda, prva probanja malo spustila kriterijum.
Uffff... Ovo već umara, a i oznojio sam se od silnog probanja. Dosta, ne mogu više. Obukao sam svoje lone, one NORMALNE, i odustao od kupovine. Uzeću matorcu neke farmerke kad se ove na meni ispraljaju. To će valjda rešiti problem. Ima 25 kilograma više od mene. Staću u njih sigurno. BELI D. Jezivitet nad jezivitetima je za nekog od 130 kilograma da pronađe adekvatnu odeću u centru Beograda. To je ozbiljna diskriminacija i planiram da sedim na nekom stiroporu ili u najgorem slučaju da gladujem. U najgorem slučaju... Neće se desiti! Osim debelih, sve kategorije ljudi su namirene. Neshvaćeni alternativci izdrogirani MDM-om koji plaču na Savamali...
Foto: Emil Džoka Hipsteri fašisti... Stvarno ne znam ko je u ovom fazonu... Ovo je, kao, najveća jakna u butiku...
Foto: Emil Džoka Da se ne za*ebavamo...
Foto: Emil Džoka A košulja je idealna za da izađete u "Brižan plač mojega konja", "Tvoja majka slabo pase", "Sreća moja nije tuga" ili ostalih 656 mentolskih kafana u koje te teraju da uđeš obučen ovako... I ovo je isto, kao, najveći broj u prodavnaji.
Foto: Emil Džoka Sram vas, bre, bilo!
Foto: Emil Džoka (T. B. - J. Ž.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.