SVI SU REKLI DA JE ON POKAZAO DVOGLAVOG ORLA I LINČOVALI GA: Sada je Đura odlučio da progovori! (VIDEO)
Incident u Borči, Foto: Printscreen Tvitter, Printscreen Facebook

otkrivamo

SVI SU REKLI DA JE ON POKAZAO DVOGLAVOG ORLA I LINČOVALI GA: Sada je Đura odlučio da progovori! (VIDEO)

Đura je negirao sve tvrdnje sa kojima su ga juče povezivali ističući da nema nikakve veze sa incidentom i da mladić sa fotografije nije on

Objavljeno:

- Ja sam Đura i ovde živim već osam godina. Izvinjavam se svima i u ime moje firme "Roma" hoću da kažem da nemam nikakve veze sa jučerašnjim incidentom, nigde nema moje slike i nisam ja taj lik. Svi me znaju ko sam i šta sam tako da želim mir, ovde je moja kuća, moj dom i drugu nemam. Kako sam živeo do sada želim tako da nastavim. Ovde školujem decu, volim ovu državu jer je to moja kuća, i želim svima srećan Uskrs, svim mojim prijateljima, komšijama i napominjem da moja firma nema nikakve veze sa incidentom. Nemojte da se brinete jer nisam vaš neprijatelj nego vaš pravi kućni prijatelj i domaćin.

Ovim rečima se javnosti obratio Đura koji je radnik pekare "Roma" ispred koje je juče narod protestovao u Borči kada se pojavila fotografija mladića koji pokazuje dvoglavog orla koji je simbol Albanije, a fotografija je snimljena u centru Beograda.

Đura je negirao sve tvrdnje sa kojima su ga juče povezivali ističući da nema nikakve veze sa incidentom i da mladić sa fotografije nije on.

Podsećamo, ispred pekare "Roma" u Ulici Bratstva i jedinstva u Borči juče se okupilo nekoliko desetina ljudi u znak protesta zbog pokazivanja dvoglavog orla koji je simbol Velike Albanije.

Naime, oni protestuju jer je sin vlasnika ovog objekta na Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj pokazuje simbol dvoglavog orla.

Incident u Borči
Incident u Borčifoto: Printscreen Facebook

Fotografija koja je probudila revolt kod stanara ovog beogradskog naselja objavljena je pre nekoliko dana na Fejsbuku i na njoj se vidi kako jedan od vlasnika ove pekare pokazuje ovaj simbol Velike Albanije.

Inače, ova fotografija nastala je pre dve godine u centru Beograda, ali je ju je neko pronašao i ponovo objavio pre nekoliko dana nakon čega su stanari ovog naselja organizovali protest.

Protest
Protest foto: Espreso.co.rs

Vlasnik pekare "Roma", Mon Gjuraj, izjavio je povodom protesta grupe meštana Borče zbog slike jednog od zaposlenih u pekari koji je na Fejsbuku pokazao simbol Velike Albanije da je za fotografiju i sva dešavanja saznao preko društvenih mreža i da nije bio upoznat sa ponašanjem zaposlenog u vreme nastanka fotografije.

- Ograđujem se od takvog postupanja svog zaposlenog , ni na koji način nisam dao podršku niti motiv da se tako nešto uradi. Nisam bio prisutan kada je nastala ta fotografija, ona nije nastala tokom radnog vremena niti u radnom prostoru, niti u mom bližem okruženju i ja ni na koji način nisam povezan sa takvim postupanjem - rekao je on.

On je dodao da ličnim postupcima nikada nije podstrekavao zaposlenog na ovakvo ponašanje. Šta je uradio zaposleni u njegovoj pekari.

- Ne učestvujem u političkim, društvenim i nacionalnim aktivnostima, već samo obavljam svoju privrednu delatnost - dodao je vlasnik pekare.

Grupa meštana Borče protestovala je ispred pekare "Roma", jer je zaposleni u tom objektu na Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj pokazuje dvoglavog orla - simbol Velike Albanije.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.