VLASNIK GA SE ODREKAO! Oglasio se gazda pekara čiji je radnik PLJUNUO NA SRBIJU, usred Beograda napravio HAOS!
Oglasio se vlasnik pekare, Foto: Printscreen Facebook

o incidentu

VLASNIK GA SE ODREKAO! Oglasio se gazda pekara čiji je radnik PLJUNUO NA SRBIJU, usred Beograda napravio HAOS!

Grupa meštana Borče protestovala je ranije danas ispred pekare "Roma", jer je zaposleni u tom objektu na Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj pokazuje dvoglavog orla - simbol Velike Albanije

Objavljeno:

Vlasnik pekare "Roma", Mon Gjuraj, izjavio je povodom protesta grupe meštana Borče zbog slike jednog od zaposlenih u pekari koji je na Fejsbuku pokazao simbol Velike Albanije da je za fotografiju i sva dešavanja saznao preko društvenih mreža i da nije bio upoznat sa ponašanjem zaposlenog u vreme nastanka fotografije.

- Ograđujem se od takvog postupanja svog zaposlenog , ni na koji način nisam dao podršku niti motiv da se tako nešto uradi. Nisam bio prisutan kada je nastala ta fotografija, ona nije nastala tokom radnog vremena niti u radnom prostoru, niti u mom bližem okruženju i ja ni na koji način nisam povezan sa takvim postupanjem - rekao je on u izjavi za Tanjug.

On je dodao da ličnim postupcima nikada nije podstrekavao zaposlenog na ovakvo ponašanje. Šta je uradio zaposleni u njegovoj pekari.

Ispred pekare Roma
Ispred pekare Roma foto: Facebook printscreen

- Ne učestvujem u političkim, društvenim i nacionalnim aktivnostima, već samo obavljam svoju privrednu delatnost - dodao je vlasnik pekare.

Grupa meštana Borče protestovala je ranije danas ispred pekare "Roma", jer je zaposleni u tom objektu na Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj pokazuje dvoglavog orla - simbol Velike Albanije.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.