ČUDO NA PUTU BLACE - BELONJIN! Ono što se ženi ukazalo LEDI KRV U ŽILAMA (FOTO)
Ono što se ženi ukazalo na šutu LEDI KRV U ŽILAMA, Foto: Topličke vesti

neverica!

ČUDO NA PUTU BLACE - BELONJIN! Ono što se ženi ukazalo LEDI KRV U ŽILAMA (FOTO)

Blačanka Dragana Spasić Velimirović sinoć u 01:03 časova idući autom iz pravca Blaca prema Belonjinu, zastala je na mestu zvanom Dragićeva kuća ne bi li napravila jednu fotografiju

Objavljeno: 13:11h

- Na putu nije bilo nikoga, a ja sam želela suprugu da pošaljem fotografiju. Slikajući iz svog automobila prazan put, nisam ni slutila šta će se destiti onoga momenta kada budem pogledala istu fotografiju. Na njoj je bilo nešto čudno, mnogo čudno, odeveno u belo…a šta se nalazi na fotografiji ni sama ne znam. Bila sam zaprepašćena jer znam da na putu u momentu dok sam fotografisala ali i posle toga nije bilo ničega, kaže Dragana koja nam je i poslala fotografiju na kojoj se vidi „nešto“ odeveno u belom, a šta je u pitanju ni sama ne zna…

– U prvom momentu nisam se uplašila ali sada kada bolje pogledam fotografiju strah je sve veći i ne znam da li bih u to vreme ponovo smela da prođem tim putem, kaže Dragana.

Dragana Spasić
Dragana Spasić foto: Topličke vesti

Inače, ovo je deonica puta koja je u prošlosti odnela mnoge živote…

U neposrednoj blizini ovog mesta, pre tri godine poznati blački taksista Dobrivoje Jaša Nikolić doživeo je slično čudo…

Naime, on je je 4. januara 2016.godine u 20:24 časova fotografisao je svoje snegom pokriveno dvorište a na fotografiji se pojavilo nešto nalik svetinji…koja na tom metu koje je on fotografisao ne postoji.

foto: Topličke vesti

Nakon ovog neobičnog događaja Dobrivoje je do sada više puta fotografisao isto mesto, ali ni jedna fotografija više nije bila ni nalik ovoj.

BONUS VIDEO: OSOBE SA INVALIDITETOM ČINE NEŠTO PRELEPO ZA SVE NAS: Prodaju JAJA najlepših boja koja će vas ODUŠEVITI! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / toplickevesti.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.