HRVATSKA POLICIJA SE IŽIVLJAVA NAD SRBIMA: Ne puštaju 20 buseva u zemlju (FOTO)
Ne puštaju 20 buseva u zemlju, Foto: Printscreen / Twitter / @ebojsa

strašno

HRVATSKA POLICIJA SE IŽIVLJAVA NAD SRBIMA: Ne puštaju 20 buseva u zemlju (FOTO)

Građani burno komentarišu na društvenim mrežama

Objavljeno:

Na graničnom prelazu Batrovci - Bajakovo hrvatska policija već dva sata ne pušta više od 20 srpskih autobusa da pređu granicu, pisali su kasno sinoć mediji.

Naime, kako je navdeno, poolicija je zabranila putnicima da stoje pored autobusa i pretila im kaznom od 5.000 kuna. Mnogo su ovakvo ponašanje okarakterisali kao "iživljavanjem pred Uskrs".

Broj turističkih autobusa koji čekaju na ulaz u Hrvatsku je za više od dva sata premašio 20, a prenose i izjave putnika da im deluje kako hrvatska policija nema nameru da počne da pušta autobuse da uđu u zemlju.

"Hrvatska policija to radi namerno"

Utisak putnika koji mahom putuju za Italiju za uskršnje praznike je da hrvatska policija to radi namerno te da ne daje nikakva objašnjenja i odbija bilo kakvu komunikaciju, preneli su mediji.

Jedan korisnik Twittera objavio je video i fotografije s graničnog prelaza Bajakovo, a nešto nakon 22 sata napisao da "policajci ponovno uteruju putnike u autobus i prete da im neće biti dozvoljen ulazak u Hrvatsku, iako više od tri sata autobusi stoje na graničnom prelazu".

Napisao je još da je predstavniku agencije policajac rekao: "Imam ja svoje razloge zašto vas ne puštam" te da je naredio da zatvori vrata autobusa, ne pušta putnike da izađu i uključi klimu.

BONUS VIDEO: OSOBE SA INVALIDITETOM ČINE NEŠTO PRELEPO ZA SVE NAS: Prodaju JAJA najlepših boja koja će vas ODUŠEVITI! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.