Sajam vinogradarstva i voćarstva Irig
Sajam vinogradarstva i voćarstva Irig, Foto: Promo

sajam

Sajam vinogradarstva i voćarstva Irig

Sajam je po zamisli organizatora, Agencije za ruralni razvoj opštine Irig i Udruženja „Agroprofit“ iz Novog Sada, podeljen u prvoj godini na dva dela

Objavljeno:

U nedelju 14. aprila 2019. održaće se Sajam vinogradarstva i voćarstva – VIVO Irig na stadionu FK „Radnički“ iz Iriga.

Sajam je po zamisli organizatora, Agencije za ruralni razvoj opštine Irig i Udruženja „Agroprofit“ iz Novog Sada, podeljen u prvoj godini na dva dela. Prvi deo je uspešno održan u decembru 2018. u Hotelu „Termal“ i obuhvatio je oblast proizvodnje i finansiranja.

U nedelju 14. aprila u Irigu pružamo Vam mogućnost da izlažete opremu iz oblasti voćarstva i vinogradarstva, kao i pčelarstva, a nismo zaboravili ni sremska vina. Program Sajma obuhvata pored izložbe mehanizacije i izložbu proizvoda od voća, prodaju sadnog materijala i dodatne opreme za voćarstvo, vinogradarstvo i pčelarstvo. Organizovaćemo i radionicu za kalemare, a poseban žiri proglasiće najbolji novitet među izloženim proizvodima. Ako eksponate želite doneti dan ranije, 13. aprila 2019, kao domaćini obezbedićemo čuvarsku službu. Ako dolazite na dan sajma, računajte da je otvaranje u 9 časova i da je do tada potrebno da svi izlagači budu na okupu – izjavio je Fedor Pušić, direktor Agencije za ruralni razvoj opštine Irig.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.