SRPKINJA SE PRESELILA U BEČ PA ZAŽALILA! Videla je šta KOMŠIJA radi u GAĆAMA pred njenim SINOM PA SE SKAMENILA!
Teodora Marić, Foto: Facebook

užas!

SRPKINJA SE PRESELILA U BEČ PA ZAŽALILA! Videla je šta KOMŠIJA radi u GAĆAMA pred njenim SINOM PA SE SKAMENILA!

Ispovest izbezumljene majke!

Objavljeno: 25.04.2019. 09:28h
  • 2

Upoznavanje sa novim ljudima i upoznavanje novog prostora neminovnosti su sa kojima se nose oni koji se negde preseljavaju. Upoznavanje novog mentaliteta deo je "paketa za privikavanje" onih koji se sele u drugu zemlju.

Na Fesjbuk stranici Stop Pedofiliji SP priča jedne majke sa našeg podneblja, koja sa porodicom živi u Beču i koja se pre mesec dana preselila u novi stan, govori o tome koliko takvo iskustvo može biti neprijatno, te da se radost početka lako može pretvoriti u strepnju.

Kako Teodora Marić navodi u intimnoj Fejsbuk ispovesti, koju je za 18 časova od objave komentarisalo 50 ljudi, živi sa mužem i jednoipogodišnjim sinom, a odnedavno imaju i dvorište u kome mogu da okupe prijatelje i porodicu.

To joj je upravo i bila zamisao, kada je planirala nedeljni roštilj. Neposredno pre tog izleta, naletevši na komšiju, koga je tada prvi put i upoznala, pozvala je sredovečnog muškarca, od čijeg ih mesta stanovanja deli samo kapijica, da im se pridruži. Kako navodi, prvo je odbio, a onda se pojavio u sumrak i tražio načine da zabavi brojnu okupljenu decu. Prema Teodorinim rečima, radi se o deci od jedne i po godine do 11.

Najpre im je, navodi ona, pokazivao trikove sa novićima, izvlačeći im iza uha u zbiru 20-ak evra. Kasnije je primetila da ih miluje, na šta su joj skrenuli i pažnju brat i majka. Oni su joj navodno slali poruke u kojima su je upozorili na to da im komšija deluje kao pedofil.

1 / 2 Foto: Printscreen

Takođe, navodi da novo preseljenje nije opcija. Ono što je za utehu, jesu ohrabrujući komentari u kojima joj skreću pažnju da je "Švaba takav", te da im je raskomoćivanje svojstveno, ali je svakako savetuju da oči drži širom otvorene, pa čak i da zabrani kontakt.

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media