SRPKINJA TRAŽI KLINCA PREKO OGLASA, evo šta od njega očekuje: Mora da bude IZDRŽLJIV i ZADOVOLJI ove KRITERIJUME
Prvo spisak, onda u krevet, Foto: Profimedia

puste želje ili ponuda

SRPKINJA TRAŽI KLINCA PREKO OGLASA, evo šta od njega očekuje: Mora da bude IZDRŽLJIV i ZADOVOLJI ove KRITERIJUME

Onda se požalila na svoja ranija iskustva sa muškarcima koji su je muvali

Objavljeno:

Jedna tviterašica podelila je sa svojim pratiocima zanimljivu listu želja koja se, mahom, odnosi na njene ljubavne, preciznije seksualne preferencije.

Ova dama, kako se iz njenih tvitova vidi, u najboljim godinama, zaključila je da se nalazi u dobi kada bi joj za vaskršnje praznike prijao mlađi ljubavnik...

- Ok, evo spustila sam kriterijume na: Da me ne smara! Da ne ljubomoriše. Da ga viđam povremeno. Da je seks vrhunski. Da dobro izgleda i da ne moram da ga izrdžavam. Da me nasmeje uvek. Je l' sad mnogo? Nego ste mi ovde merodavni, kao preki sud ste, svemu manu nađete pa se kosultujem - napisala je ona.

Ubrzo su stigli i direktni odgovori, kako deluje, najviše od koleginica koje su slične dobi, a neke od njih imale su i da podele zanimljiva iskustva na "zadatu temu".

Jedna tviterašica joj se čak i pohvalila da je imala "klinca 14 godina mlađeg" i da se odlično pokazao, našta je ova prva konstatovala da nije razmišljala o toliko mlađem frajeru ali da bi mogla da proba i da "časti sebe za Uskrs".

Onda se požalila na svoja ranija iskustva sa muškarcima koji su je muvali a nisu imali novca ni sami sebi da kupe cigarete.

Rasprava je potrajala i odužila se, a mnogi muškarci su, naizgled, šaljivo nudili svoje "usluge", a u daljoj prepisci smo saznali i da tviterašica ima i dete i psa i mačku, te da joj trenutno nedostaju stvari koje je navela na inicijalnom spisku.

Nadamo se da će uspeti da ih pronađe i da će se lepo provesti...

BONUS VIDEO:

OD OVOGA STAJE I MUŠKO SRCE! Devojka skočila u duboki kanjon sa visine od nekoliko stotina metara! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.