KO TO PRETI JUNACIMA SA KOŠARA? Platićete i vi i vaša deca, makar i na kraju sveta bili!
Ivan Antić, Foto: Printscreen/Facebook

pretnje

KO TO PRETI JUNACIMA SA KOŠARA? Platićete i vi i vaša deca, makar i na kraju sveta bili!

Za ovaj slučaj se pre svega saznalo kada je Ivan Antić, junak sa Košara, na svom Fejsbuk profilu objavio skrinšot prepiske

Objavljeno:

Na Tviteru i Fejsbuku je juče osvanula objava Ivana Antića, junaka sa Košara, u kojoj mu izvesni Tharak Dardani preti smrću, jer mu smeta, kako kaže što se Antić borio za svoj narod.

Naime, Ivan Antić se borio za Košare, 1999. godine, gde je i bio povređen. U ratu je bio sve vreme njegovog trajanja, ali je i ostao da brani most u Kosovskoj Mitrovici.

On je juče na svom fejsbuk profilu primio poruku, u kojoj mu je prećeno smrću. Izvesni Tharak Dardani mu je poslao poruku u kojoj mu preti da će ga naći "makar i na kraju sveta bio".

- Ivane, imam vas sve što ste bili na Košarama. Sve sam vas našao, znam gde živite, znam i vaše adrese i vaše familije. Bolje bi bilo da ste se predali, tada vam ne bi ništa učinili. Vi ste tuđu otađbinu branili. To je naše i kad tad se vidimo. Sad znam ko mi je ubio brata, snajperista. Platićete i vi i vaša deca da znate. I da ste na kraju sveta, bilo gde - pisalo je u poruci.

Za ovaj slučaj se pre svega saznalo kada je Ivan Antić, junak sa Košara, na svom Fejsbuk profilu objavio skrinšot prepiske.

Prepiska
Prepiska foto: Printscreen/ Facebook

Antić je objavio skrinšot fotografiju uz opis: "Evo da ti pomognem. Ulica Kralja Petra 1 90/17 Dođi..ili pošlji još nekog brata".

Tarik Dardani, kako veruje Antić, lažni je profil sa kog mu je pretio. Ali, dodaje da ne misli da su pretnje lažne.

- Mi smo radili serijal koji se zove "Dosije Košare". Posle ovog serijala su počele da stižu pretnje. Ovo je bio prvi slučaj da mi neko preti na ovaj način, porukama na fejsbuku. A profil sa kog mi je pisano, istog dana je ugašen. Takođe, nije samo meni prećeno. Ivici Kolevu i Ivanu Spasiću Spaletu je prećeno sa istog fejsbuk profila - kaže Antić,

Inače, Antić je bio lični telohranitelj majora Ljubinka Đurkovića. U ratu je bio i ranjen, kada je poslednjeg dana rata upao u zasedu.

- U toj zasedi su ubijeni civili koje sam ja stopirao da me prebace iz Peći do Prištine - rekao je Antić.

On dodaje da ga ovo nije naročito potreslo, ali da je problem što se ne oseća sigurno, a živi u Kosovskoj Mitrovici.

- Pa ja na to ne bih obraćao pažnju da ne zivim na Kosovu. Ali, ipak zivim u Kosovskoj Mitrovici i lako mogu da dođu do mene - objasnio je.

Antić dodaje da voli svoju zemlju, ali i da mu je jasno da mnogima smeta to što su posle 20 godina opet progovorili o ovim dešavanjima.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.