NIKOLA KOJO OČITAO BUKVICU BOŠKU OBRADOVIĆU! Lideru DVERI neće biti dobro posle ovih reči
Nikola Kojo i Boško Obradović, Foto: Printscreen / Youtube

SVAĐA

NIKOLA KOJO OČITAO BUKVICU BOŠKU OBRADOVIĆU! Lideru DVERI neće biti dobro posle ovih reči

Glumac se isprva pobunio zbog odlaganja protesta do "posle Uskrsa" , a nakon što se jedan od lidera opozicije Boško Obradović obratio građanima na Tviteru sa "Tviter zajednica"

Objavljeno:

Proslavljeni glumac Nikola Kojo prvo je na društvonoj mreži Tviter saopštio da više neće slediti instrukcije koje daje opozicija okupljena u Savezu za Srbiju, optuživši ih za prevaru i izdaju, a potom je otišao i korak dalje pa je ušao u lični konflikt sa Boškom Obradovićem.

Naime, glumac se isprva pobunio zbog odlaganja protesta do "posle Uskrsa" , a nakon što se jedan od lidera opozicije Boško Obradović obratio građanima na Tviteru sa "Tviter zajednica" , Koju je potpuno prekipelo.

"Boško, mi nismo "twiter zajednica". Mi smo izjebani narod koji tabana mesecima, a kome Vi i Vaš nadredjeni D.Djilas otimate šansu da se izbori sa AV...Ne vredjajte. Ni ja ne razumem Vas koji se krstite pored svake apoteke,pa Vas ne zovem populistima i ne vredjam Vaša verska oseć" , napisao je on.

Poznat po oštrom stavu prema aktuelnoj vlasti, Nikola Kojo je među glumcima koje mnogi građani, koji mesecima šetaju ulicama Srbije, smatraju jednim od pokretača energije koja nosi proteste.

Njegovi pratioci su u komentarima pokušali da ga odgovore od odustajanja od borbe.

BONUS VIDEO:

Evo šta građani kažu na dan sahrane o Markovićevoj (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.