DRAMA U EKONOMSKOJ ŠKOLI U ČAČKU! Dečaci sa maskama na licima i pištoljima u rukama uleteli na čas
Dečaci sa maskama na licima i pištoljima u rukama uleteli na čas, Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Profimedia, Ilustracija

skandal!

DRAMA U EKONOMSKOJ ŠKOLI U ČAČKU! Dečaci sa maskama na licima i pištoljima u rukama uleteli na čas

Policija je ubrzo obaveštena o ovom slučaju i izvršen je uviđaj

Objavljeno: 16:34h

Nesvakidašnji događaj uznemirio je u sredu učenike i nastavnike Ekonomske škole u Čačku, dvojica tinejdžera starosti između 16 i 18 godina ušli su juče u ovu školu, prošli pored dežurnih učenika i uputili se ka jednoj od učionica.

Kako se saznaje, ispred vrata na lice su stavili plastične maske, izvadili plastične pištolje, koji su verna kopija pravog oružja i upali na čas, pišu mediji.

- Njih dvojica ušli su u učionicu u kojoj se u tom trenutku održavao čas. Nekoliko puta pucali su u vazduh. Deca su se uplašila jer je iz pištolj izbijao dim, pa niko nije mogao da bude siguran da se ne radi o pravom oružju. Potom su prišli jednoj učenici i na njenom stolu ostavili ružu. Okrenuli su se i napustili učionicu i školu - rekao je sagovornik.

Policija je ubrzo obaveštena o ovom slučaju i izvršen je uviđaj, u sklopu kojeg je obavljen razgovor sa devojčicom kojoj je "poklonjen" cvet.

U policiji smatraju da u ovom slučaju ima elemenata krivičnog dela, iako navode da se, po svemu sudeći, radi o “neslanoj šali“, a počinioci još nisu identifikovani.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.