OVO JE SRBIN KOJI JE HAKOVAO PENTAGON I OBJAVIO NJIHOVE ZLOČINE! Skinuo 440 fotografija koje svedoče I O HORORU
Diplomirani politikolog Neven Đenadija, Foto: Printscreen/facebook

sve o nato akciji

OVO JE SRBIN KOJI JE HAKOVAO PENTAGON I OBJAVIO NJIHOVE ZLOČINE! Skinuo 440 fotografija koje svedoče I O HORORU

Fotografije obuhvataju period od početka NATO agresije na Saveznu republiku Jugoslaviju, pa sve do juna 1999. kada su američke trupe ušle na Kosovo

Objavljeno:

Diplomirani politikolog Neven Đenadija, objavio je na svom fejsbuk profilu ekskluzivne fotografije koje je, kako kaže, skinuo sa servera starog sajta ministarstva odbrane SAD.

Fotografije obuhvataju period od početka NATO agresije na Saveznu republiku Jugoslaviju, pa sve do juna 1999. kada su američke trupe ušle na Kosovo.

Objavljene fotografije obuhvataju ne samo slike NATO aviona akciji, već i do sada neviđene slike ciljeva u Srbiji i Crnoj Gori pre i posle dejstava, od vojnih objekata kao što su kasarne, skladišta municije, preko fabrika oružja, državnih institucija, rafinerija, mostova, železničkih pruga, pa sve do čisto civilnih objekata, poput nekadašnje Fabrike automobila Zastava.

U procesu je prelazak sa starog na novi sajt i stari će uskoro biti nedostupan. Sve fotografije su bile na jednom mestu, a ja sam ih sačuvao i postavio kako jednog dana ne bi nestale sa sajtova i servera - kaže Đenadija.

Takođe se mogu videti ekskluzivne fotografije tadašnjeg predsednika SAD Bila Klintona, generala Veslija Klarka, proslave 50-godišnjice osnivanja NATO saveza, ulaska američkih trupa na Kosovo i razgovora sa predstavnicima ruske vojske.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.