Svetska Agile zvezda u Beogradu – Džef Saterlend otvara 4. Agile Serbia Konferenciju
Agile Serbia konferencija organizovaće se po četvrti put 12. juna 2019. godine u Teatru Madlenianum u Beogradu, Foto: Promo

REZERVIŠITE SVOJE MESTO NA VREME

Svetska Agile zvezda u Beogradu – Džef Saterlend otvara 4. Agile Serbia Konferenciju

Konferencija predstavlja idealnu priliku da se posetioci, upoznaju sa najnovijim trendovima i najaktuelnijim temama iz sveta Agile-a, sa agilnim transformacijama i inovacijama

Objavljeno:

Agile Serbia konferencija organizovaće se po četvrti put 12. juna 2019. godine u Teatru Madlenianum u Beogradu. Ova konferencija predstavlja najveći Agile događaj u SEE regionu. Zvezda ovogodišnje konferencije je Džef Saterlend (Jeff Sutherland), tvorac i osnivač Scrum-a, najpopularnijeg Agilnog okvira u svetu.

Agilnost se do sada najviše vezivala za IT sferu i kompanije za razvoj softvera. Međutim, moto “Agile, In&Beyond IT”, kao i sadržaj ovogodišnje konferencije govore da ne postoje granice u primeni agilnosti, kao i da ona može da bude podjednako savršeno rešenje u praksi bilo da se bavite projektnim menadžmentom, bankarstvom, finansijama itd.

Konferencija predstavlja idealnu priliku da se posetioci, upoznaju sa najnovijim trendovima i najaktuelnijim temama iz sveta Agile-a, sa agilnim transformacijama i inovacijama. Predavanja i radionice će održati na 3 scene a vodiće ih neki od najpriznatijih Scrum eksperata i sertifikovanih Agile i Scrum trenera u Evropi i svetu.

foto: Promo

Pored Džefa, na konferenciji se očekuje oko 15 govornika iz zemlje i inostranstva, kao što su Sander Hoogendoorn, David Evans, Riina Hellstrom i Mirko Kleiner, svetski eksperti iz oblasti primene Agilnih metodologija na projektima, u timovima za razvoj softvera, kao i u biznis timovima. Takođe, planirano je i održavanje različitih diskusija, stručnih radionica, razgovora sa Agilnim ekspertima iz Agile Serbia Coaching Club-a, atraktivne aktivacije i bezbroj šansi za networking.

“Agile Serbia Konferencija je već prepoznatljiv evropski brend, posebno u IT industriji, u kojoj je primena Agilnih metodologija najzastupljenija. Svetski priznati stručnjaci iz oblasti Agile-a i IT industrije dolaze na konferenciju kao predavači, što je bio slučaj i prethodnih godina kada su zvezde konferencije bili Agile Bob ili dr Alister Kokburn. Ove godine idemo jedan korak dalje i dovodimo Džefa Saterlenda, koji važi za legendu u svetu Scruma. Džef je kreator Scrum okvira i potpisanik Agile Manifesta, po čemu je ostavio neizbrisiv trag u razvoju projekata, ali je i istaknuti ratni veteran i čovek koji je transformisao čuveni FBI”, izjavila je Jelena Ristić, direktor edukacija Agile Serbia.

“Cilj nam je pre svega da učesnicima omogućimo neverovatan doživljaj i iskustvo, koje će biti obogaćeno važnim stvarima koje mogu da primene u svojoj praksi. Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa agilnim trendovima i inovacijama. Biće to svakako mesto ispunjeno kreativnom energijom profesionalaca koji žele da unaprede svoje veštine i znanje, što rezultira sinergijom ideja i mogućnostima koje se ne završavaju u konferencijskoj sali. Zbog čega učesnici zaista odlaze puni pozitivnih iskustava i vrlo rado se vraćaju”, zaključuje Jelena Ristić.

Obezbedite svoje mesto na Agile Serbia Konferenciji i rezervišite svoju kartu putem zvaničnog sajta www.agile-serbia.rs , na kome možete pronaći i sve dodatne informacije o događaj i, govornicima. Prijave su u toku, dobro došli!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.