CEO BEOGRAD JE TRAŽIO ĆERKU AMERIČKOG DIPLOMATE: Sada je otkriven razlog njenog BEKSTVA!
Pronađena na kraju, Foto: Printscreen/Twitter/USA Embassy

digla se panika

CEO BEOGRAD JE TRAŽIO ĆERKU AMERIČKOG DIPLOMATE: Sada je otkriven razlog njenog BEKSTVA!

Beogradska policija, službenici ambasade SAD u Beogradu kao i neki građani juče su tražili za ćerkom američkog diplomate, koja je nestala nakon izlaska iz škole. Nakon višečasovne potrage devojčica je pronađena kako luta centrom Beograda

Objavljeno:

Rejčel M. (14) zabrinula je svoje roditelje kada se juče nakon škole nije pojavila kući. Rejčel je školu napustila u petak oko 16:30 časova i krenula ka Banovom Brdu gde živi sa roditeljima, ali kući nije stigla. Zabrinuti roditelji su, pošto se ona nije pojavila u uobičajno vreme kući, pozvali policiju koja je odmah reagovala i krenula u potragu, a u potragu su se uključili i zaposleni u Ambasadi SAD u Beogradu i brojni građani.

Posle višečasovne potrage devojčica je pronađena u centru grada u Knez Mihailovoj ulici, oko 23 sata.

Kako se nezvanično saznaje Rejčel se prethodnog dana posvađala sa majkom, pa je došla na ideju da je svojim "izletom" malo zabrine. Situaciju je otežavalo i to što je majka mladoj tinejdžerki oduzela mobilni telefon te se ova odlučila na "osvetu". Dok je potraga trajala pripadnici naše i američke bezbedonosne službe ozbiljno su razmatrali sve moguće situacije i scenarije kako bi joj što pre ušli u trag.

- Vodeći se opisom policajci su devojčicu pronašli negde oko 23 sata kako ide ulicom od Kalemegdana ka Terazijama. Bila je vidno uplašena i uznemirena. Kada su joj policajci prišli i obratili joj se, gestovima im je dala do znanja da ih ne razume. Kada su joj se obratili na engleskom i upitali je dali je ona Rejčel devojka je zaklimala glavom sa suzama u očima - priča izvor iz policije.

Policajci su devojčicu smirili i odveli je u najbližu policijsku stanicu, a nakon toga obavestili njene roditelje da je pronađena. Bila je uplašena jer se izgubila, a nije ustanovljeno dali je išla peške ili previzim i kako je uopšte dospela u centar grada.

Čim su obavešteni da je devojčica pronađena u stanicu su došli njeni roditelji i osoblje Ambasade SAD. Rejčel je zaplakala kada je ugledala roditelje, a i oni su se rasplakali od sreće.

Čim je devojčica sa roditeljima napustila stanicu iz Ambasade SAD stigle su pohvale na rad naših služni. Ambasada je takođe zahvalila i svim građanima koji su učestvovali u potrazi za malom Rejčel.

BONUS VIDEO: EVO ŠTA MU SE DESILO: Iskrena ispovest pacijenta iz Padinska Skele

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.