DRUGI POGLED NA INCIDETN U PARAĆINU: Nisu skinute nikakve ručke sa vrata
Foto: Filip Plavčić

odgovor

DRUGI POGLED NA INCIDETN U PARAĆINU: Nisu skinute nikakve ručke sa vrata

Odbornici naprednjaka nalaze se u skupštinskoj sali i potpuno su slobodni da izađu iz nje kad god požele

Objavljeno: 13.04.2019. 19:40h

Povodom tekstova koji je portal espreso.rs objavio pod nazivom - TORTURA U PARAĆINU: Predsednik Opštine Saša Paunović zakljucao odbornike SNS! HITNA NIJE MOGLA DA DOSTAVI LEKOVE! - objavljenog u subotu 13. aprila 2019., i u kome se pominje opština Paraćin, na osnovu Zakona o informisanju isnistiramo da objavite sledeći demanti (Odgovor) Odseka za informisanje Skupštine opštine Paraćin:

 

Potpuna je neistina da je predsednik opštine , kako se kaže u tekstu "... zakljucao odbornike SNS! HITNA NIJE MOGLA DA DOSTAVI LEKOVE! ".

Odbornici naprednjaka nalaze se u skupštinskoj sali i potpuno su slobodni da izađu iz nje kad god požele, niko ih u ovoj sali u koju su ušli svojom voljom, ne zadržava, a takođe nisu skinute nikakve ručke sa vrata prostorija u kojima se nalaze, niti je isključena voda.

Dokaz za ovo je i video snimak na kome se vidi jedan od odbornika SNS kako u pratnji radnika hitne pomoći izlazi iz zgrade opštine u koju je prethodno ušla hitna pomoć tokom noći.

Istina je da su ulazna vrata u zgradu opštine u skladu sa kućnim redom koji je i zvanično istaknut na ulazu zaključana i da nije moguć ulaz spolja u zgradu nezaposlenim licima, kao što je to uvek i slučaj kada opština ne radi, ali su odbornici SNS koji se nalaze u zgradi opštine potpuno slobodni da iz zgrade izađu - nisu zaključani.

 

Protiv predsednika opštine Saše Paunovića nisu podnete nikakve krivične prijave, a za 19 godina obavljanja posla u opštini na dužnosti predsednika opštine i predsednika izvršnog odbora nikad nije ni prekršajno kažnjavan. Istina je da je Opština Paraćin do sada proglašavana najtransparentnijom u Srbiji i najboljom u kontroli DRI, a takođe su i opštinske istitucije kao npr. JP "Direkcija za izgradnju" zvanično proglašavane najboljim u Srbiji u oblasti javnih nabavki, što su samo neka od priznanja od strane nezavisnih organizacija i državnih institucija koja smo dobili.

Nikakvih 30 radnika obezbeđenja nikad nije bilo u opštini pa ni sada, te je i to neistina.

Opština Paraćin nije uništena, već je jedna od najboljih u Srbiji po svim parametrima rada opštinskih službi, uvredljiva je i omalovažavajuća i izjava da su mentori predsednika opštine Đilas, Boško Obradović i Vuk Jeremić, s obzirom da u politici i u stranci kojoj pripada, prema njegovoj izjavi, ima višestruko duži politički staž od svih njih.

Nadam se da će Vaša redakcija ubuduće naći vremena da proveri informacije koje preuzima i objavljuje, pa i ovu nepotpuno prenetu informaciju "Tanjuga" u kojoj nedostaje deo objave koji se odnosi na stav predsednika opštine o današnjim događajima i današnjem novom upadu SNS u zgradu opštine.

BONUS VIDEO:

UČESNICI PROTESTA JEDAN OD 5 MILIONA IZVIŽDALI BORISA TADIĆA (KURIR TV)

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media