PRVO SE JEB*LA SA ŠESTORICOM, A ONDA IMALA GRUPNJAK: Evo koliko OVA prostitutka zarađuje za JEDNU NOĆ!
Ilustracija!, Foto: Profimedia

ISPOVEST

PRVO SE JEB*LA SA ŠESTORICOM, A ONDA IMALA GRUPNJAK: Evo koliko OVA prostitutka zarađuje za JEDNU NOĆ!

I. O. otkriva koliko novca može da zaradi za noć

Objavljeno: 09:13h

Dugogodišnja elitna prostitutka I. O. (25) u ispovesti otkriva ko joj je bio prvi makro, kolika joj je bila početna tarifa, ali sa kakvim se sve teškoćama susreću devojke koje žele da napuste prostituciju.

I. O. otkriva koliko novca može da zaradi za noć, koliko od zarađenog uzima makro, ali i koliko je najviše uspela da zaradi od posla kojim se bavi gotovo sedam godina.

- Svaka devojka koja se bavi ovim poslom svoje usluge naplaćuje po satu, a seks sa mnom košta 300 evra. Ljudi me uvek pitaju koliko novca mogu da zaradim za jednu noć. Ako vam kažem da devojke maksimalno rade šest sati, onda sami napravite računicu. Ali važno je naglasiti da nijedna devojka nikada ne dobija sav novac koji je zaradila, već skoro 40 odsto ide makrou - kaže na početku razgovora I. O. i objašnjava da li joj se ikada desilo da je bila sa više od šest muškaraca za jednu noć.

- U tih šest-sedam sati, koliko radim, često se desi da spavam sa najviše šest muškaraca. Naravno, ima i izuzetaka. Nije neuobičajeno da jedan klijent angažuje nekoliko devojka za veče ili za nekoliko sati, kao što je uobičajeno, i da traži dve ili tri devojke za seks. Takođe, momačke večeri često ne prolaze bez društva devojaka, a tada posebno ugovaramo posao. Na primer, ako imam dva klijenta za sat, onda umesto 600 dobijam 500 evra, ali naredni sat ne moram da radim. Takođe, ako idem na momačko veče, onda se unapred do detalja dogovorim da li imam standardni seks sa jednim ili dvojicom muškaraca, da li treba da imam oralni sa petoricom ili trojicom. Pre svakog posla, bitno je da klijenti znaju šta radim, a šta ne, šta su platili, a šta nisu, jer niko ne želi komplikacije - priča I. O. i otkriva da kada ide na zakazani termin nikada ne zna ko je čeka.

- Kada idem da se vidim sa klijentom, nikada ne znam ko može da me sačeka u hotelskoj sobi. Srećom, nikada nisam imala nijedno ružno ili neprijatno iskustvo. Nikada me u hotelskoj sobi nije sačekao neko koga sam poznavala pre nego što sam počela da se bavim ovim poslom, a nadam se da se to neće dogoditi. Osim toga, nas nekoliko devojaka koje radimo za istog makroa, imamo zajedničku grupu na "Whats up" i tamo uglavnom pišemo šta koji klijenti vole, kakvi su prema devojkama, da li vole da časte ili ne... Takođe, u toj grupi se i dogovaramo šta ćemo obući i raditi kada nas angažuje isti klijent - priča I. O. i otkriva koliko je najviše uspela da zaradi novca od posla kojim se bavi u poslednjih sedam godina.

- Dosta novca je prošlo kroz moje ruke, mnogo sam trošila i mnogo sam bacala para, ali najviše sam zaradila 20.000 evra. Trebalo mi je mesec i po da skupim tu svotu i uspela sam. Ljudima ne ide u glavu da devojkama koje se bave ovim poslom treba dosta novca jer uvek moraju da izgledaju dobro, a lepota košta - kaže naša sagovornica na kraju.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.