IVAN (18) IZ NEGOTINA IDE U ŠKOLU I ŠETA PSE ZA NOVAC! Razlog zbog kog TO RADI RAZORUŽAVA SVAKOG RODITELJA (FOTO)
Ivan Milosavljević šeta kućne ljubimce za novčanu naknadu, Foto: Glas Zaječara

posvećen

IVAN (18) IZ NEGOTINA IDE U ŠKOLU I ŠETA PSE ZA NOVAC! Razlog zbog kog TO RADI RAZORUŽAVA SVAKOG RODITELJA (FOTO)

Oglas je objavio pre nedelju dana...

Objavljeno:

Ivan Milosavljević poznatiji pod nadimkom Kiri (18) iz Negotina, učenik je četvrte godine Tehničke škole u Zaječaru, a privukao je pažnju građana jednim oglasom u kojem je napisao da šeta pse uz novčanu nadoknadu.

Tim povodom, kontaktirali smo Ivana Milosavljevića koji nam je rekao kako je u inostranstvu ovaj posao veoma cenjen i plaćen, a ujedno i lep jer se brinete o kućnim ljubimcima.

Ivan Milosavljević
Ivan Milosavljević foto: Espreso.co.rs/Glas Zaječara

Sa druge strane, Ivan smatra da će na ovakav način prikupiti novac za renoviranje terase stana u kojem živi, ali ne želi da traži novac od svojih roditelja, iako su u mogućnosti da mu pomognu, već želi sam da zaradi.

Već dugo godina sam želeo to da radim jer je u drugim državama to sasvim normalan posao, a imam i dobar razlog za to. Naime, želim da renoviram terasu od svog stana, pa bih voleo da sakupim novac za to, a ne da tražim od svojih roditelja, iako bih mogao jer su u mogućnosti da pomognu, ali ja želim sam da zaradim", kaže Ivan Milosavljević.

Ivan Milosavljević
Ivan Milosavljević foto: Espreso.co.rs/Glas Zaječara

Kako kaže, ljubav prema psima gaji od malena jer smatra da je pas čovek najbolji prijatelj, ali pošto u stanu nema mogućnosti da drži kućnog ljubimca tu ljubav nadoknađuje šetanjem pasa na osnovu oglasa koji je objavio.

Trenutno nemam kućnog ljubimca, ali sam imao dosta njih papagaja, kornjača, ribica... Ljubav prema psima gajim od malena, jer mogu da budu jako umiljati, a kao što znamo pas je čovekov najbolji prijatelj", kaže Milosavljević.

Prema njegovim rečima, oglas je postavio pre nedelju dana, a poziv je dobio juče i po dogovoru u ponedeljak bi trebalo da započne svoju avanturu sa šetanjem kućnih ljubimaca.

Oglas
Oglas foto: Espreso.co.rs/Glas Zaječara

Oglas sam postavio pre oko nedelju dana, i u ponedeljak mi je stigao poziv da se javim jednoj porodici kako bih šetao njihovog kućnog ljubimca. Pola sata šetnje naplaćujem od 100 do 150 dinara, a sat vremena od 200 do 250 dinara", zaključuje Milosavljević.

Za kraj, Milosavljević dodaje da po završetku srednje škole planira da upiše Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu, a do tada će raditi honorarno i na ovakav način negovati svoju ljubav prema kućnim ljubimcima.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Jovana Jovanović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.