SRBI IZVINITE, BIO SAM UŽASAN ČOVEK: NATO OFICIR izazvao generalnog sekretara na DEBATU, pa ga naterao da se POKAJE
Debata sa Kašom!, Foto: Printscreen Youtube

SAD MU KRIVO

SRBI IZVINITE, BIO SAM UŽASAN ČOVEK: NATO OFICIR izazvao generalnog sekretara na DEBATU, pa ga naterao da se POKAJE

Bivši oficir NATO-a na Kosovu i Metohiji, Norvežanin Kristian Kaš izazvao je Generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga na debatu.

Objavljeno: 09:08h

- Jens Stoltenberg, izazivam Vas bilo gde, bilo kada da se nađemo u otvorenoj i poštenoj debati gde možete objasniti zašto je NATO vodio svoju agresiju na Jugoslaviju i zašto je Norveška bila vodeća nacija u bombardovanju Libije - napisao je Kristijan Kaš na Fejsbuku.

Kađ je opisao i svoje utiske iz razgovora sa Torvaldom Stoltenbergom, ocem trenutnog Generalnog sekretara NATO o agresiji Alijanse na SRJ.

- Kada je NATO vodio svoju agresiju na Jugoslaviju, Torvald je bio veoma tužan i rekao mi je da nijedna nezavisna nacija nikada ne bih prihvatiti diktat u Rambujeu gde je NATO tražio slobodan pristup svim kopnenim, morskim i vazdušnim, bez krivične odgovornosti ili kompenzacije, pored referendum na Kosovu, a ne na ostatku Jugoslavije, u roku od tri godine da se odluči o budućnosti srpske pokrajine - napisao je Kaš na svom blogu "Sorry Serbia" ("Izvini Srbijo").

Kristijan Kaš u Beograd je došao prvi put u decembru 2000. godine.

Bio je oficir Kfora, a onda se izvinio Srbiji.

Od tada, živi u Srbiji i brani srpske interese.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.