Turski sud odlučio: Otetu decu vratiti majci Slavici u Srbiju! (FOTO)

Još samo malo

Turski sud odlučio: Otetu decu vratiti majci Slavici u Srbiju! (FOTO)

Deca Slavice Burmazović mogla bi uskoro da se vrate u Srbiju da žive sa majkom pošto je, sud u Turskoj doneo takvu presudu. Ipak, otac Ejup Sabri Jundžu, koji je avgusta 2015. oteo decu ima rok od 15 dana da se žali
Objavljeno: 16:40h

Sudija Prvog osnovnog suda u Mersinu doneo je presudu da se Slavičina i Ejupova deca Esma (11), Ajša (10) i Tarik (4) vrate da žive u Srbiju sa majkom. Ejup je nakon presude zatražio pravo na žalbu i ima za to rok od 15 dana. Vučiću, vrati mi decu! Očajni vapaj majke čiji su mališani oteti i odvedeni u Tursku! (FOTO) Podsećanja radi, svo troje dece izjasnilo se na sudu da žele da žive sa majkom.

Petar Lazović
Ejup je prošlog leta decu oteo tako što ih je bez Slavičine saglasnosti odveo na Aerodrom "Nikola Tesla" prošao pograničnu policiju i odleteo za Tursku. Od tada Slavica pokušava da vrati decu. Muž mi je oteo troje dece i odveo ih u Tursku: Mama, ja te volim, hoću kod tebe! (VIDEO) Treći osnovni sud u Beogradu doneo je privremeno rešenje po kojem se starenje nad decom poverava Slavici do pravosnažnosti postupka. Ministarstvo spoljnih poslova obavestilo je naše i tursko ministarstvo pravde o otimici. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.