DJ ŽEKS DOLAZI SA 5 PRIKOLICA, 2 BALETSKE GRUPE PRED OPOZICIJU! Mitrović i zvanično prijavio ŽURKU policiji
Vlasnik TV Pink Željko Mitrović, Foto: Fonet

ODLUČAN!

DJ ŽEKS DOLAZI SA 5 PRIKOLICA, 2 BALETSKE GRUPE PRED OPOZICIJU! Mitrović i zvanično prijavio ŽURKU policiji

DJ Žeks, kako sam sebe naziva vlasnik Pinka, naveo je na Tviteru da je lokacija ispred Skupštine grada, dodajući: "...da ne bi bilo da krademo goste". Ranije je objavio da ima spremnu set listu...

Objavljeno:

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović objavio je na svom Tviter nalogu da je "uz poštovanje svih propisa" uputio zahtev MUP-u Srbije za odobrenje događaja koji je nazvao "Stop violence, just love" (Stop nasilju, samo ljubav), a koji je najavio za subotu, 13. april, kada je zakazan i veliki protest "Jedan od pet miliona" u Beogradu.

DJ Žeks, kako sam sebe naziva vlasnik Pinka, naveo je na Tviteru da je lokacija ispred Skupštine grada, dodajući: "...da ne bi bilo da krademo goste". Ranije je objavio da ima spremnu set listu.

Događaj bi bio organizovan kao muzički nastup DJ Žeksa, kao i dve baletske grupe i više desetina animatora, navodi se u zahtevu, u kom stoji da je planirano da se održi od 17 do 22h.

Mitrović je naveo i da će, uz učesnike, angažovati i "pet šleperskih prikolica od kojih će dve biti korišćene za zvučne stubove, jedan za nastup DJ Žeksa, jedan za produkciono-reportažne kapacitete i jedan za agregatsko postrojenje".

U zahtevu stoji da događaj ima za cilj da okupi mlade koji su spremni da izraze svoj protest protiv, kako je rekao, siledžijstva i svih oblika nasilja u društvu.

Na Tviteru je napisao i da je pobednik onaj ko skupi više ljudi. "... Mi ne dovozimo nikoga, nudimo samo ljubav, umesto nasilja".

Predsedavajući Saveza za Srbiju, lider Dveri Boško Obradović ovu najavu je juče okarakterisao kao "pomračenje svesti".

"Ko zna na šta je sve Željko Mitrović spreman da bi se osvetio i da bi praktično pokušao da izazove incidente na demonstracijama opozicije. On to ne radi sam, neko mu je očito rekao da će mu to biti dozvoljeno da proba", rekao je Obradović.

Prema njegovim rečima, policija bi u subotu trebalo da, za vreme velikog opozicionog skupa, Mitrovića zaustavi na putu prema Skupštini Srbije i njegov kamion sa ozvučenjem isključi iz saobraćaja.

"Ako ne to, morala bi da napravi koridor između demonstranata i nekog ko je došao da provocira, kao što je to Mitrović", rekao je juče Obradović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.