STOPALA SU NAJANIMALNIJI I NAJPERVERZNIJI DEO NAŠEG TELA! Mnogi su se pitali da li je Bokanu dobro posle ovog posta
Dragoslav Bokan, Foto: Print Screen Youtube

fetišista

STOPALA SU NAJANIMALNIJI I NAJPERVERZNIJI DEO NAŠEG TELA! Mnogi su se pitali da li je Bokanu dobro posle ovog posta

Ona su mesnata, snažna, erotična, elegantna... Gde je, šta radi i o čemu piše srpski desničar?

Objavljeno:

Dragoslav Bokan srpski režiser, književnik, kolumnista, publicista, bivši političar i ratni komandant godinama tvrdi da najnoviji balkanski rat još nije završen - traje proces stvaranja "velike Albanije" i postoji već dvodecenijska inercija utvrđenih propagandnih matrica.

Ovaj čovek čest je gost ozbiljnih političkih emisija, i često je pominjano ime u medijima.

Ipak, i on sebi dozvoljava da se ponekad malo opusti...

Naime, on je na svom Fejsbuk profilu opisao ženska stopala kao mesnata, snažna, erotična, elegantna. Pogledajte šta je on napisao:

Njegova objava je delovala inspirativno na njegove pratioce, te su se mnogi priključili i komentarisanju ovog fenomena.

Bokan je putem svog Fejsbuk profila ranije objavio ogroman broj eseja i tekstova na verske, nacionalne, kulturne i opšte teme, a između ostalog i na temu o ženskim stopalima što je izazvalo veliku pažnju među korisnicima ove društvene mreže.

Bokan je inače, radio kao urednik specijalnih izdanja ekskluzivnih knjiga ezoterijske tradicije evropske kulture. Bio je jedan od osnivača i potpisnika Srpske narodne obnove (SNO) u Novoj Pazovi, predsednik omladine i sekretar SNO i član paravojne formacije „Beli orlovi”. Tokom rata je osnovao svoju stranku pod nazivom „Srpski otadžbinski savez”, Učestvovao je na republičkim izborima za predsednika 1992. godine.

Jedan je od prvih državljana Republike Srpske gde je po naredbi ministra nauke i obrazovanja Republike Srpske Velibora Ostojića, zajedno sa ćerkom Radovana Karadžića Sonjom Karadžić i poznatim predratnim muzičkim producentom Malkolmom Muharemom, novostvorenoj državi osmislio ime Republika Srpska.

Bio je savetnik za medije načelnika Generalštaba Vojske Jugoslavije Nebojše Pavkovića, pisao je za časopis „Pogledi”, bio glavni i odgovorni urednik časopisa „Nove ideje”, stalni saradnik časopisa „Eko kuća” i jedan je od osnivača beogradskog „Centra za strateške projekte”. Zajedno sa Dejanom Mirovićem i Mladenom Obradovićem, suosnivač je Rusko-srpskog kulturnog centra. Napisao je i objavio veliki broj novinskih kolumni i tekstova za časopise „Pres” i „Standard” a 2012. godine izabran je za najboljeg kolumnistu u Srbiji, po izboru časopisa „The Man” u kategoriji čoveka godine. Saradnik je i počasni član Urbanog književnog kruga iz Kanade.

Kao marketinški stručnjak, osmislio je kampanju bilborda sa citatima Šarla de Gola, Vinstona Čerčila, Džordža Vašingtona, Džona Kenedija i Vilija Branta uz poruku Kosovo je Srbija, kao i brojne kampanje.

Tokom rata na istoku Ukrajine, Bokan je od strane visokih zvaničnika Donjecke Narodne Republike postavljen za diplomatskog predstavnika DNR u Srbiji, time i zvanično postajući prvi ambasador novostvorene Novoruske Republike.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.