ŠAPICE NIKADA VIŠE NEĆE BITI SAME: Levijatan je imao najvažniji SASTANAK od kada postoji! OVO SU NOVOSTI
Udruženje "Levijatan", Foto: Facebook/Levijatan

sjajna ideja

ŠAPICE NIKADA VIŠE NEĆE BITI SAME: Levijatan je imao najvažniji SASTANAK od kada postoji! OVO SU NOVOSTI

Pokret "Levijatan" ima novu akciju, i svako od vas može da pomogne!

Objavljeno:

Izvršni direktor Fondacije Pokreta "Levijatan" Pavle Bihali je preko društvene mreže "Fejsbuk" objavio kako je ta Fondacija imala navažniji sastanak od kada postoji.

Došlo je vreme da skupimo potpise, legalno na način na koji se to radi. Potpisi se skupljaju za drastično pooštravanje kazni za dobrobit životinja, član 269 i formiranje policije za životinje. Ovo je voz u koji svi moramo ući, a sledeći nemamo vremena da čekamo, rekao je Bihali.

Pavle je naveo da će sve kasnije instrukcije naknadno javiti i da "šapice više neće biti same."

Pogledajte video:

On je napomenuo da se ne radi o nekim "fantomskim peticijama", već da će se sve raditi pod imenom i prezimenom, matičnim brojem i svojim ličnim potpisom.

Najmanje što neko može da uradi jeste da se potpiše da se ne bi ponovili svi zločini nad životinjama, naveli su iz ove organizacije.

Svi državljani Srbije koji imaju ličnu kartu moći će da budu potpisnici ove nove peticije. Takođe, ljudi iz dijaspore će moći da učestvuju u potpisivanju peticije.

Podsetimo, teški video-snimci koje "Levijatan" objavljuje svakodnevno su šamar su realnosti nasilja nad životinjama u Srbiji. Uprkos tome, za najgore slučajeve ovde postoji najviše nade.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.