PRED NAMA SU VREMENSKE NEPOGODE! Građani, spremite se na ovu vremensku prognozu, JER VAM SE NIMALO NEĆE DOPASTI
Spremite se na ovu vremensku prognozu, Foto: Fonet Fonetap

au

PRED NAMA SU VREMENSKE NEPOGODE! Građani, spremite se na ovu vremensku prognozu, JER VAM SE NIMALO NEĆE DOPASTI

U subotu nas u većem delu zemlje očekuje pretežno sunčano, samo je na severozapadu i jugoistoku moguća kratkotrajna kiša.

Objavljeno:

Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS) upozorio je da će do nedelje u košavskom području duvati jak i olujni jugoistočni vetar s najjačim udarima na području južnog Banata i donjeg Podunavlja koji će danas imati povremeno i orkanske udare, preko 30 metara u sekundi.

U većem delu zemlje biće promenljivo oblačno i uglavnom suvo, na severu i zapadu ponegde s kratkotrajnom kišom. Najniža temperatura od tri do 10 stepeni, najviša dnevna od 16 do 21.

U Beogradu promenljivo oblačno i vetrovito, uveče moguća kratkotrajna kiša. Duvaće jak, povremeno olujni jugoistočni vetar. Najniža temperatura 10, najviša dnevna 19 stepeni.

Za vikend u košavskom području vetrovito s jakim, u donjem Podunavlju i na jugu Banata povremeno i olujnim vetrom koji će u nedelju krajem dana oslabiti.

U subotu u većem delu zemlje pretežno sunčano, samo je na severozapadu i jugoistoku moguća kratkotrajna kiša.

U nedelju postepeno naoblačenje s kišom i pljuskovima, prvo u zapadnim i južnim krajevima, koje će se do kraja dana i u ponedeljak proširiti na celu zemlju, a mogući su kiša i pljuskovi s grmljavinom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.