ZEMUNCI, PAZITE GDE PARKIRATE: Od danas plava parking zona proširena na još 23 ULICE
Od danas plava parking zona proširena na još 23 ULICE, Foto: Parking servis

novine

ZEMUNCI, PAZITE GDE PARKIRATE: Od danas plava parking zona proširena na još 23 ULICE

Zemunci, kao i svi koji se uputite u ovaj deo grada, budite pažljivi gde ostavljate automobile pošto su od danas još 23 ulice obuhvaćene plavom zonom i u njima se naplaćuje parkiranje

Objavljeno:

Ulice u kojima će se od sada naplaćivati parking su: 22. oktobra, Akademska, Avijatičarski trg (leva strana), Bežanijska, Dr Miloša Radojčića, Dubrovačka, Glavna (leva strana), Gundulićeva, Majakovskog, Nemanjina, Nikola Ostrovskog, Preka, Radbina J.Alkalaja, Rajčićeva, Svetosavska, Štrosmajerova, Viktora Bubnja, Vrtlarska, Vukova, Miroslava Tirša, Karađorđeva, Danila Medaković, Karađorđev trg.

Svi stanari novozonirarog dela Zemuna moći će da kupe povlašćenu parking kartu (PPK) po ceni od 475 dinara mesečno.

foto: Parking servis

PPK stanari i pravna lica mogu kupiti u poslovnicama "Parking servisa" u Takovskoj 31, Mileševskoj 51 i Kraljice Marije 7, piše Blic.

Parkiranje se plaća slanjem SMS poruke ili kupovinom parking karte na trafici ili kod kontrolora. Slanjem SMS-a koji sadrži registarsku oznaku vozila na 9119 plaća se jedan sat parkiranja, a na 9118 plaća se višesatna parking karta koja važi istog dana do kraja radnog vremena parkirališta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.