POLICIJA DANAS I SUTRA KONTROLIŠE VOZAČE NA MARIHUANU: Evo gde će biti PUNKTOVI!
Evo gde će biti PUNKTOVI!, Foto: Nebojša Mandić

opušteno

POLICIJA DANAS I SUTRA KONTROLIŠE VOZAČE NA MARIHUANU: Evo gde će biti PUNKTOVI!

Ako želite da ih zaobiđete, znajte da će ovi punktevi biti na udarnim lokacijama

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, od 1. do 7. aprila sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja koja će biti usmerena na kontrolu brzine kretanja vozila.

Pripadnici saobraćajne policije će, kako se navodi, angažovati sve raspoložive uređaje za merenje brzine kretanja – ručne radare, radare u sistemima video nadzora i uređaje za merenje brzine u takozvanim „presretačima“, dok će na autoputevima biti merena i prosečna brzina kretanja vozila.

Ipak, to nije sve!

Saobraćajna policija će, osim što će imati i alkotestove za one koji izgledaju sumnjivo, kontrolisaće vozače na - marihuanu!

Ako želite da ih zaobiđete, znajte da će ovi punktevi biti na udarnim lokacijama. Policijskih vozila će biti na Zrenjaninskom putu, u Bulevaru despota Stefana, na Novom Beogradu kod SIV-a, kod Ušća, na Autokomandi, ali i u još nekim ulicama u Rakovici.

Ukoliko ste taman krenuli da razmišljate kako da izbegnete gorenavedene lokacije, sada možete da odahnete.

Ova vest je izmišljena! Razlog? Danas je 1. april, svetski dan šale i pošalice! Oprostićete nam, naravno, na ovoj prvoaprilskoj šali, zadatak nam je bio da vas malo razveselimo u ovom danu koji bi trebalo da nas podseti koliko je humor bitan u životima svih nas. Nadamo se da smo uspeli!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.