OVO SMO SVI ODUVEK HTELI DA VIDIMO: Voditeljke SLAGALICE na poziciji takmičara, a evo koja je pobedila!
Voditeljke u ulozi takmičara, Foto: Printskrin RTS

porodičan kviz

OVO SMO SVI ODUVEK HTELI DA VIDIMO: Voditeljke SLAGALICE na poziciji takmičara, a evo koja je pobedila!

Deseti RTS-ov Teleton održaće se u utorak, 2. aprila. Ovog puta posvećen je nacionalnoj kampanji "Rak je izlečiv" i prikupljanju donacija za kupovinu magnetne rezonance za Klinički centar Srbije

Objavljeno:

Deseti RTS-ov Teleton održaće se u utorak, 2. aprila. Ovog puta posvećen je nacionalnoj kampanji "Rak je izlečiv" i prikupljanju donacija za kupovinu magnetne rezonance za Klinički centar Srbije. Gledaoci će imati priliku da razgovaraju sa svojim omiljenim sportistima, muzičarima, glumcima, kao i lekarima. Javne ličnosti odgovaraće na telefonske pozive gledalaca, a svaki poziv i SMS poruka predstavljaju direktnu donaciju. Broj za SMS poruke biće otvoren od ponedeljka ujutru od 8 časova do petka uveče, a poruke se mogu slati na broj 7007.

Kako bi privukli što veći broj ljudi, RTS se dosetio da kroz najdugotrajniji i najgledaniji kviz na našim prostorima - "Slagalicu", zaintrigira gledaoce.

Naime u specijalnoj emisiji kviza, takmičarke su bile voditeljke Marija Veljković i Kristina Radenković. Voditeljka specijalnog kviza bila je Milica Gacin. Kviz je u etapama emitovan tokom RTS nedeljne šarenice. Igrale su sve igre, pa je u prvoj "najduža reč " bila Rak je izlečiv, a onda je došla na red "Ko zna, zna". Njeno rešenje bilo je "TELETON".

Bonus video

(Espreso.co.rs/Novosti online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.