BRATE ŠABO, I JA SAM SE STO PUTA UŠLJISKAO KAO MAJKA, ALI NISAM TO POLITIZOVAO: Mitrović objavio snimak Šabića
Rodoljub Šabić, snimak, Foto: Printscreen

izašao

BRATE ŠABO, I JA SAM SE STO PUTA UŠLJISKAO KAO MAJKA, ALI NISAM TO POLITIZOVAO: Mitrović objavio snimak Šabića

Željko Mitrović je objavio njegov snimak, trenutak nakon pada

Objavljeno: 13:44h

Nakon što je Rodoljub Šabić bivši poverenik za informacije od javnog značaja objavio na Tviteru fotografiju svog okrvavljenog lica i rasečenog obraza i napisao je da ga je neko sapleo u Sremskoj ulici, pojavio se i snimak na kome se vidi Šabić koji gleda u svoj telefon.

Naime, Željko Mitrović je prokomentarisao njegov snimak, trenutak nakon pada. On tvrdi kako da je Šabić bio pijan i kako nije smeo da politizuje celu stvar.

- Trenutak,posle pada, kada moj drug Sabić piše tvitove i pravi selfi! Pa brate Šabo, i ja sam se sto puta ušljiskao kao majka ali mi nikada nije palo na pamet da to politizujem! .P.S.Levo desno, nigde moga stana, napisao je Mitrović.

Podsećamo, nakon ovog incidenta oglasio se potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović:

„U interesu javnosti Srbije, želim da kažem da Ministarstvo unutrašnjih poslova danas sa sigurnošću može da saopšti da gospodina Rodoljuba Šabića u Beogradu juče niko nije napao."

On je osudio sve one koji su taj događaj kako navodi, zloupotrebili na najgrublji politički način, pokušavajući da steknu jeftine političke poene i time uznemire javnost Republike Srbije.

- Policija radi svoj posao i građani Srbije treba da budu spokojni. U pitanju je događaj, koji ni na koji način nije bio u domenu rada niti Ministarstva niti tužilaštva, niti se radilo o ugrožavanju sigurnosti gospodina Šabića u bilo kom trenutku“, reko je Stefanović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.