DETE JE ZAKAČILO ŽENU NOGOM, A ONA JE POČELA DA DA IH VREĐA JER SU ROMI: Situacija iz GSP-A ZGROZILA PUTNIKE
Ilustracija, Foto: Petar Lazović

SRAMOTA!

DETE JE ZAKAČILO ŽENU NOGOM, A ONA JE POČELA DA DA IH VREĐA JER SU ROMI: Situacija iz GSP-A ZGROZILA PUTNIKE

Psovke i pretnje zbog kojih su se i ostali putnici u autobusu umešali

Objavljeno:

Svi koji koriste gradski prevoz, često su svedoci svađa, prepucavanja, psovanja, kako zbog slobodnog mesta i gužve, tako i zbog nedostatka pristojnosti, tolerancije, strpljenja... Ne zaostaje ni diskriminacija, a događaj koji je opisala jedna jorisnica Tvitera, to najbolje opisuje.

Njenu objavu prenosimo u celosti.

"Romska porodica u 37 sa vrlo malim detetom, mama sedi sa njim u krilu tata stoji pored. Dete bolešljivo, kašljuca. Neka žena stoji ispred i dete je vrpoljeći se zakači nogicom. Počinje histerija. Otac deteta predloži da zamene mesta da je dete ne bi ponovo zakačilo. Odbija, histeriše.

Onda počinje psovanje "ciganštura". Tek tu shvatim da je porodica romska, dotle sam mislila da su Iranci kojih na Brdu ima dosta. Odvratne psovke i pretnje, detetu bukvalno iznad glave. Čovek je upozorava da se skloni od deteta koje se naravno od stanja rasplakalo.

Ludaja nastavlja da psuje, uzima telefon da nekog zove, oni izlaze kod Ade jer dete koje je i ovako kašljalo, u plaču se zacenilo. Ova na telefon psuje Cigane, histeriše, priča kako su je napali, a čovek se samo pomerio i odgurao da stoji on kod detetovih nogu jer ona nije htela.

Suprotstavile smo joj se nas dve, žena koja je sedela pored mame i deteta i ja. Da mi je reč jednu odgovorila na "sram te bilo" ili toj ženi mislim da bih se potukla.

Žao mi je što su izašli, ali dete se baš uznemirilo i zakašljalo i plakalo, samo mu je falilo da ostaje tu gde se mi svađamo sa kretenkom."

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.