KAD OVAJ POP POZOVE, ČANAK SE ODMAH ODAZOVE: Političar  ponovo RADI ono što je u MLADOSTI najviše VOLEO
I dalje voli da zasvira: Nenad Čanak, Foto: Prinstcreen

nije odoleo izazovu

KAD OVAJ POP POZOVE, ČANAK SE ODMAH ODAZOVE: Političar ponovo RADI ono što je u MLADOSTI najviše VOLEO

Čanak se vratio prvoj ljubavi...

Objavljeno:

Predsednik LSV Nenad Čanak, u poslednje vreme najpoznatiji po incidentu sa liderom PSG Sergejem Trifunovićem, kako na Tviteru, tako i u direktnoj konfrotaciju, kada su razmenili niz brutalnih uvreda, sada se oglasio i jednim pozitivnim i vrlo zanimljivim povodom.

Naime, Čanak je u mladosti, početkom osamdesetih godina prošlog veka, bio prilično uspešan muzičar, multiinstrumentalista, i lider novosadskog benda ŠTA, u kojem je svirao zajedno sa Firčijem.

Sada se, barem na kratko, vratio svojoj staroj ljubavi, tako što je gostovao na novom albumu legendarnog hrvatskog klavijaturiste i kompozitora Tihomira Asanovića Popa, kojeg stariji ljubitelji muzike pamte i po radu u grupama "Tajm", "September" i "Jugoslovenska pop selekcija".

Asanović je za novi projekat nazvan "Povratak prvoj ljubavi" angažovao kao saradnike neka od najpoznatijih imena ovdašnje muzičke scene: Dragog Jelića, Radomira Mihajlovića Točka, Vedrana Božića, Akija Rahimovskog, kao i, kako rekosmo, Nenada Čanka.

Čanak je bio oduševljen ovim pozivim, pa je, naravno, otišao i na promociju albumu održanoj u beogradskoj prodavnici "Jugotona", o čemu je putem Tvitera obavestio svoje pratioce i sve one koje to zanima.

- Ogomna mi je čast što sam svirao na tom albumu uz Dragog Jelića, R.M. Točka, Vlatka Stefanovskog, Vedrana Božića i mnoge druge muzičke legende. I, naravno, uz Popa, mog Hamond učitelja - napisao je Čanak u vedrom tonu.

foto: Prinstcreen

Pop je na promociji predstavio i novu pevačicu na svom projektu, egzotičnu Sabrinu Hebiri, do sada nepoznatu našoj javnosti.

Atraktivna pevačica Sabrina Hebiri
Atraktivna pevačica Sabrina Hebirifoto: Prinstcreen

- Bilo je pet pevačica koje su snimile info-materijal - otkrio je Asanović. - Kad je stigao Sabrinin snimak, više nije bilo dileme. Dobila je šansu da učestvuje na ovom projektu. Imala je i dušu i stil, to je ono što najviše volim.

Kako zvuči novi Asanovićev materijal, na kojem svira i Čanak, možete čudi ovde.

BONUS VIDEO:

SETIO SE ŠTA DA URADI DA BUDE ČIST! Ulični pas ušao u auto-perionicu i sad je kao nov (VIDEO)

(Espreso.co.rs/D. K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.