MALO VREMENSKA PROGNOZA, MALO GONDOLA! Voditeljka RTS rekla nešto o čemu pričaju BAŠ SVI (VIDEO)
Voditeljka RTS-a ŠOKIRALA SRBIJU, Foto: Printscreen

PA HIT

MALO VREMENSKA PROGNOZA, MALO GONDOLA! Voditeljka RTS rekla nešto o čemu pričaju BAŠ SVI (VIDEO)

Ono što je bilo neuobičajeno jeste to da se u toku vremenske prognoze voditeljka osvrnula na gondolu

Objavljeno:

U našoj zemlji danas je bilo nešto više oblačnosti, dok je u nekim krajevima preovlađivalo sunčano vreme. Vetar je duvao na jugoistoku zemlje i prelazio je brzinom od 50 kilometara na sat a prema merenima iz prethodnog sata najtopije je bilo u Negotinu sa 14 stepeni - ovako je u dnevniku RTS-a voditeljka govorila o vremenskoj prognozi, i to logično u terminu za vremensku prognozu.

Ipak, ono što je bilo neuobičajeno jeste to da se u toku vremenske prognoze voditeljka osvrnula na gondolu, a kako je to izgledalo možete pogledati ovde:

Naime, ona je posle prognoze nastavila:

- Gondole su neizostavne u uspešnijim centrima a ideja da Beograd dobije svoju gondolu datira iz davne 1922. godine. Beogradska gondola danas bi bila velika turistička atrakcija i moderan vid prevoza. U planu je da žičara bude opremljena sa 25 kabina. Od Ušća do Kalemegdana stizalo bi se za oko pet minuta. Trasom dugom oko kilometar svakog sata moglo bi da se preveze oko 3.000 putnika,. Ovim projektom unapredila bi se bezbednost i konfor za pešake i bicikliste i smaniola emisija štetnih gasova u glavnom gradu.

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.