Da li je ovo najveći car u Srbiji? Pozvao je Sandru Afriku na matursko, evo šta mu je odgovorila! (VIDEO)

o njemu bruji cela Srbija

Da li je ovo najveći car u Srbiji? Pozvao je Sandru Afriku na matursko, evo šta mu je odgovorila! (VIDEO)

- Ipak sam ja dečko od 18 godina i normalno je da mi se sviđa devojka kao što je Sandra, i još se bavi muzikom snima spotove.... i na putu je da izgradi lepu karijeru, otkriva nam Dušan zašto je baš nju izabrao
Objavljeno: 14:21h

Nakon što je mladi Dušan Vuković iz Novog Žednika pozvao popularnu pevačicu Sandru Afriku na maturu, dospeo je u srž srpske javnosti. O njemu bruji cela Srbija: Pozvao Sandru Afriku na maturu! (VIDEO) Potez ovog mladog maturanta, oduševio je mnoge, a mi smo ga kontaktirali i otkrili ko je on ustvari i zašto se odlučio na takav potez.

Dušan ide u Medicinsku školu u Subotici, planira da studira medicinu i pored toga bavi se snimanjem klipova za Jutjuba. O pozivu popularne pevačice na matursko veče, mladi Vuković nam objašnjava da to uopšte nije bila šala: - Snimamo razne stvari tipa: challenge i parodije... Ovaj zadnji video je bio malo drugacijeg tipa i iskreno, nisam se nadao da će za ovako kratko vreme da postane senzacija, to je jedan skroman poziv na maturu i ne, nije šala - to je stvaran poziv na maturu.
Facebook/ Dušan Vučković
Na pitanje zašto se odlučio baš za Sandru, maturant kaže: - Bas zvog toga jer nisam nikoga drugog, inače sam protivnik rijaliti show-ova i sviđa mi se kod nje što se nikada nije eksponirala u nekim rijaliti show-ovima tipa "Farme" i "Parova", a to što tu i tamo pokaže svoje zgodno telo, to me je samo privuklo. - Ipak sam ja dečko od 18 godina i normalno je da mi se sviđa devojka kao što je Sandra, i još se bavi muzikom snima spotove.... i na putu je da izgradi lepu karijeru.
Damir Dervišagić
Dušan nam je takođe otkrio da je zgodna pevačica pristala da mu bude pratilja. - Sandra je pristala da ide sa mnom na maturu i srecan sam i uzbuđen povodom toga. Cela priča uopšte ne treba da ima nikakvu skandaloznu pozadinu ovo je poziv jedne zgodne i lepe devojke na maturu od strane jednog kreativnog dečka. Zahvalan sam Sandri što je to sve tako pozitivno prihvatila.

Pesma je blaga ironija svim ostalim spotovima i ljudima koji se koriste Ferari i ostale besne automobile jer mi, iako se vozimo u Yugu i dalje smo kul i srećni

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.