JA SAM 1 OD 5 MILIONA, DA LI VAS JE SRAMOTA ŠTO TUKU LJUDE ZBOG VAS? Učesnici protesta imaju novu foru za RTS
Učesnici protesta imaju novu foru za RTS, Foto: Dado Đilas

kako vam se čini ideja?

JA SAM 1 OD 5 MILIONA, DA LI VAS JE SRAMOTA ŠTO TUKU LJUDE ZBOG VAS? Učesnici protesta imaju novu foru za RTS

Admini Tviter naloga "1 od 5 miliona" ovim putem pozvali su sve građane da pozovu RTS, postave isto pitanje, snime razgovor i objave

Objavljeno:

Učesnici protesta "1 od 5 miliona" došli su na krajnje neobičnu ideju, verovatno izazvani nemoći koju osećaju zbog nemogućnosti učestvovanja u nekom od dnevnika na Radio televiziji Srbije.

Naime, na Tviter nalogu "1 od 5 miliona", objavljen je audio snimak na kom se može čuti kako muškarac telefonom razgovara za zaposlenima u RTS -u.

"Ja sam jedan od pet miliona i samo hoću da vas pitam, da li vas je malo sramota što tuku ljude zbog vaše uređivačke politike?", upitao je muškarac, dok se sa druge strane linije čulo: "prebaciću vas na informativu".

Zatim se javila druga osoba, a muškarac je postavio identično pitanje.

Umesto odgovora čulo se - "tu tu tu", odnosno spuštanje slušalice.

Poslušajte snimak:

Admini Tviter naloga "1 od 5 miliona" ovim putem pozvali su sve građane da pozovu RTS, postave isto pitanje, snime razgovor i objave.

Da li će ova metoda "upaliti", odnosno, da li će na ovaj način učesnici protesta "odobrovoljiti" rukovodstvo javnog medijskog servisa i tako dobiti pet minuta uključenja u program RTS, zasad nije poznato.

Podsetimo, protesti pod nazivom "1 od 5 miliona", koji se održavaju u Beogradu i drugim gradovima širom Srbije, počeli su nakon prebijanja lidera Levice Borka Stefanovića, a do sad je održano ukupno 15 protestnih šetnji.

BONUS VIDEO: ONA TVRDI DA SU U GROCKOJ JUTROS 3 PUTA SEKLI STRUJU ZBOG SIMONOVIĆA

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.