PREVARILA MUŽA PRVE BRAČNE NOĆI: Priznala da se bavi PROSTITUCIJOM, a potom otkrila kako je sve počelo!
Prevarila muža prve bračne noći, Foto: Profimedia

saznajemo

PREVARILA MUŽA PRVE BRAČNE NOĆI: Priznala da se bavi PROSTITUCIJOM, a potom otkrila kako je sve počelo!

U sobu je uletio taj drugi policajac i...

Objavljeno:

Barbara (30) iz Vranja se bavi prostitucijom i priznala je kako bez muškaraca i seksa ne može, ali i da se udala kada su počela ogovaranja suseda, ali i svađe s majkom i predbacivanja.

- Naišao je mladi policajac iz Sremske Kamenice, navukla sam ga na kvalitetan seks i nakon dva dana mi je predložio brak - kaže Barbara. Na svadbi joj je za oko zapeo jedan policajac, kolega njenog muža.

- Dok se suprug veselio s društvom ja sam rekla da mi nije dobro i otišla sam da spavam. U sobu je uleteo taj drugi policajac i seks je bio fantastičan - kaže Barbara.

Sa suprugom se preselila u Niš. Suprug je često bio na terenu, a ona se brinula o detetu. Dok je suprug bio na Kosovu, ona zbog deteta nije mogla krenuti u potragu za muškarcem. To ju je, kako kaže, izluđivalo.

- Nisam to više mogla da podnesem. Vratila sam se svojoj majci i rekla joj da me muž tuče. On me molio da se vratim, pitao je gde je pogrešio, ali ja nisam htela da mi život prođe tako bez veze - kaže Barbara.

Zaposlila se u kafiću. Kasnije joj je gazdarica ponudila da 'radi za nju'.

- Nabavljala mi je mušterije. Radila sam tako godinu dana. Seks, odnosno 'usluga', trajala je 30 minuta. Nakon nekog vremena odlučila sam da ću dalje da radim sama jer ako si u tom poslu samostalna, možeš više zaraditi - kaže Barbara.

Danas Barbara dobro živi. Uštedla je lep iznos novca, a može sebi da priuštiti i putovanja i lepu odeću. Kaže da danas uživa u svom poslu i da odlično zarađuje.

Bonus video

(Espreso.co.rs/24.sata. hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.