TI SI MOJE LANE: Knele je devojku zaprosio u Budvi, a onda joj je rekao nešto što bi svaka DEVOJKA htela da ČUJE
Knele, Foto: Privatna arhiva/ Slike iz knjige Vidimo se u čitulji

ROMANTIČAN

TI SI MOJE LANE: Knele je devojku zaprosio u Budvi, a onda joj je rekao nešto što bi svaka DEVOJKA htela da ČUJE

Knele je ubijen 28. oktobar 1992. godine. Kratak, ali buran i turbulentan život Kneževića i danas se prepričava.

Objavljeno:

Aleksandar Knežević Knele, žestoki momak sa asfalta, za ljubav i za prijatelja bio je u stanju da pogine, a jedna devojka zauzimala je posebno mesto u njegovom srcu i za nju je bio spreman da učini apsolutno sve.

Prva ljubav, devojka i verenica Aleksandra Kneževića, jednog od najpoznatijih žestokih momaka iz beogradskog podzemlja devedesetih godina, jednom prilikom ispričala je kako ju je Knele zaprosio:

– Ja sam tog leta ’92. došla u Budvu i priključila se Kneletu i ekipi sa Voždovca koja je već tamo bila. Sećam se kada sam ušla u poslastičarnicu u Budvi, tamo su bili Knele i drugari. Otišla sam u toalet i kad sam se vratila, na stolu je bila torta, a na torti prsten. Sećam se kada mi je pevao „Sve što želim u ovom trenutku“ šapatom, na uvce. Sada je ta pesma dobila pun značaj kao deo prosidbe.

Posle u apartmanu mi je održao najemotivniji govor. Iz njega je izašla čitava bujica reči, niko ne zna kakav je bio kad se potpuno otvori. Na kraju te priče, rekao mi je: „Ja znam da ti samo mene voliš i da ne voliš publiku, napolju je društvo, sad ću ceo grad da častim, a ti živi kao da si slobodna. Ja nemam drugu ženu, samo ti si moja žena, moje lane. Samo ti si moja ikona.“ Kažu da je bilo ludilo u gradu, častio je sve kafane i kafiće, niko nije znao pravi razlog zašto je Knele srećan – ispričala je devojka za Legende devedesetih.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.