MONTAŽER RTS SE OGLASIO NOVOM PORUKOM: Pogledajte najnoviju najavu programa o kojoj TIHO PRIČA CELA SRBIJA
Rts najava, Foto: Printscreen

ŠUŠKA SE DA JE ŽENA

MONTAŽER RTS SE OGLASIO NOVOM PORUKOM: Pogledajte najnoviju najavu programa o kojoj TIHO PRIČA CELA SRBIJA

Ovog puta je nadmašio sam sebe

Objavljeno:

Verovatno je da domaći filmovi radnim danima na RTS-u nikada neće biti toliko komentarisani koliko je komentarisana ispala njihova najava!

Jer, montažer koji je napravio kolaž od 58 sekundi kojim se najavljuju domaća ostvarenja koja će u toku sledeće nedelje biti emitovana na javnom servisu rešio je da stvar “malo začini”.

Podsećamo, nešto više od mesec dana je prošlo od kako je javnost prepričavala genijalnu montažu najave domaćih filmova na RTS-u radnim danima. I već kada su se svi pitali da li nepoznati montažer(ka) i dalje radi na RTS-u posle inspirativne špice sa glavnom porukom: Ne može jedan čovek da vlada! Strašno je to što danas preživljavamo. Bezakonja i nasilja je mnogo, stiže nam konspirativna potvrda da ovaj kretivac (ili više njih) i dalje montiraju na javnom servisu. Naime, sinoć je po društvenim mrežama ponovo počela da se deli nova kreacija talentovanog montažera za prikazivanje domaćih filmova za sledeću radnu nedelju, sa opet inspirativnom špicom.

Ovom špicom u trajanju od 49 sekundi najavljuju se filmovi: Nebeska udica, Lager Niš, Sutjeska, Bombaši i Stići pre svitanja.

Svi su izgledi da i ova "tura" domaćih filmova neće biti komentarisana koliko će komentarisana biti njihova najava!

Jer, i ovoga puta montažer koji je napravio kolaž od 49 sekundi kojim se najavljuju domaća ostvarenja koja će u toku sledeće nedelje.

Ovo je napisao jedan korisnik Tvitera:

Dajte moje pare za RTS pretplatu osobi koja je ovo napravila. Šuška se da je u pitanju žena. Kako god, i nova najava već pokazuje da "odlično radi".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.