JEDAN PO JEDAN: Srpski policajci pronašli MIGRANTE U CISTERNI! POGLEDAJTE KAKO SU IH VADILI (VIDEO)
Srpski policajci pronašli MIGRANTE U CISTERNI, Foto: Printscreen Youtube

DA NIJE SMEŠNO...

JEDAN PO JEDAN: Srpski policajci pronašli MIGRANTE U CISTERNI! POGLEDAJTE KAKO SU IH VADILI (VIDEO)

Na snimku koji se pojavio na Jutjubu vidi se pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova koji iz jedne cisterne vadi migrante

Objavljeno:

Migranti koji kriminalnim putem dolaze na Balkan ne prezaju od ničega kako bi se dokopali socijalne pomoći i standarda koji je viši nego u njihovim matičnim zemljama Afrike i Azije.

Na snimku koji se pojavio na Jutjubu vidi se pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova koji iz jedne cisterne vadi migrante.

Saznajemo da je reč o pripadnicima Policijske stanice Doboj, a koji su cisternu pronašli na parkingu jedne građevinske firme.

Vozač cisterne rekao je da je taj dan došao iz Bihaća i da su navodno migranti iskoristili njegovu neopreznost i ušli u cisternu dok je bila parkirana na platou ispred benzinske pumpe u tom gradu.

On je policiji rekao da nije znao da su migranti u cisterni te da ih je uočio tek kada je došao na odredište. Nejasno je, međutim, kako se migranti nisu ugušili tokom vožnje od Bihaća do Doboja“, rekao je izvor u policiji.

Istovremeno ideja da uđu u cisternu bez znanja vozača bila bi opasna po migrante jer bi prilikom punjenja cisterne mogli da budu udavljeni robom koja bi se ubacivala u cisternu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.