OSTAVILA JE BEBU I NASTAVILA MIRNO DA ŠETA! Odali su je snimci sa KAMERA! (FOTO)
Odali su je snimci sa KAMERA!, Foto: Printscreen

užas!

OSTAVILA JE BEBU I NASTAVILA MIRNO DA ŠETA! Odali su je snimci sa KAMERA! (FOTO)

Taksista je otvorio korpu i video da se u njoj ne nalazi nikakva mačka, već beba!

Objavljeno:

Majka koja je juče ostavila bebu u korpi u taksiju i taksisti rekla da je to mačka i da je pričuva dok ona nešto završi, snimljena je kako se nakon toga hladokrvno šeta gradom sa drugo dvoje dece.

Snimci sa signurnosnih kamera menjačnice u Vrnjačkoj Banji pokazali su da se majka, koja je hladnokrvno ostavila svoje dete u taksiju i nije se po njega vratila, nakon toga šetala mirno, podizala novac sa bankomata i nije izgledala ni zabrinuto, ni potreseno.

Žena je inače u taksi ušla sa dvoje male dece i korpom. Kako je policiji ispričao taksista, nakon vožnje izašla je iz automobila i zamola taksistu da joj "pričuva mačku u korpi dok se vrati".

Međutim, žena se nije vratila, taksista je otvorio korpu i video da se u njoj ne nalazi nikakva mačka, već beba!

Preplašeni i šokirani čovek pozvao je policiju i zajedno sa policajcima bebu odvezao u ambulantu Hitne pomoći Doma zdravlja "Dr Nikola Džamič".

- Tačno u 15.15 taksista, koji je iz Trstenika dovezao ženu sa tri deteta, uneo je nama u bolnicu novorođeno dete. On nam je rekao da je mama samo ostavila bebu i otišla. Čovek se našao stvarno u jako neuobičajenoj situaciji i pozvao je najpre policiju i zajedno sa policajcima dete doveo nama - kažu u Domu zdravlja.

Kako dodaju zaposleni u ovom zdravstvenom centru, lekari su odmah konstatovali da je u pitanju novorođeno dete, staro najviše 48 časova!

- Beba je i dalje imala pupčanu vrpcu koja je klemovana, u pitanju je devojčica. Odmah smo obavestili i Centar za socijalni rad i dete smo hitno transportovali na odeljenje neonatologije Opšte bolnice u Kraljevu - kažu u Domu zdravlja.

Beba je pregledana i smeštena je u Opštoj bolnici u Kraljevu.

Direktorka Sunčica Babić iz kraljevačke bolnice kaže da je beba smeštena po svim pravilima, da je teška dva kilograma i 800 grama.

- Urađene su labaratorijske, biohemijske i bakteriološke analize - dodala je doktorka i rekla da je beba dobrog opšteg stanja.

- Uspostavila je sve vitalne funkcije, deluje zadovoljno i zdravo i nadamo se da će tako i ostati - kaže ona.

Kako RTS nezvanično saznaje, žena koja je ostavila bebu je rodom iz Smedereva i na privremenom je radu u Švajcarskom. RTS javlja da žena inače ima sedmoro dece!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.