U SLOBODNOJ SRBIJI OVAKVA ŽANDARMERIJA NEĆE MOĆI DA POSTOJI! Na ove reči Dragana Đilasa sručio se njihov gnev
Žandarmerija je u Srbiji osnovana 1861. godine i funkcionisala je do kraja 2. svetskog rata da bi se 2001. godine ova jedinica ponovo formirala!, Foto: Stefan Kojić, Nebojša Mandić

STIGLA OSUDA

U SLOBODNOJ SRBIJI OVAKVA ŽANDARMERIJA NEĆE MOĆI DA POSTOJI! Na ove reči Dragana Đilasa sručio se njihov gnev

Podsećamo gospodina Đilasa da je žandarmerija sastavni deo bezbednosnih snaga mnogih evropskih zemalja čiji je prevashodni zadatak uspostavljanje javnog reda i mira, navode oni

Objavljeno: 09:31h

Nezavisni sindikat policije osuđuje jučerašnju izjavu Dragan Đilasa u kojoj pored ostalog komentariše i intervenciju žandarmerije u RTS-u i navodi da takva jedinica u slobodnoj Srbiji neće moći da postoji.

Podsećamo gospodina Đilasa da je žandarmerija sastavni deo bezbednosnih snaga mnogih evropskih zemalja čiji je prevashodni zadatak uspostavljanje javnog reda i mira, navode oni.

Žandarmerija je u Srbiji osnovana 1861. godine i funkcionisala je do kraja 2. svetskog rata da bi se 2001. godine ova jedinica ponovo formirala.

Osim ovih i mnogih drugih razloga zbog kojih smatramo izjavu gospodina Đilasaneprimerenom jednom političaru, poseban razlog je i funkcionisanje i nedovođenje u pitanje opstajanje ove jedinice u vreme dok je gospodin Đilas bio na vlasti.

Malo je licemerno da je žandarmerija dobra samo kada to njemu odgovara. Činjenica je da je ulaskom demonstranata u RTS narušen javni red i mir. Činjenica je da posao žandarmerije, kako smo već naveli, da uspostavi red i mir. Na koji način to zamišljate da se izvede ako reč ne pomaže?

Mi iz Nezavisnog sindikata policije imamo samo reči hvale našim kolegama iz Žandarmerije na maksimalno tolerantnom i profesionalnom postupanju.

BONUS VIDEO:

SKANDALOZNO! ĐILAS NAREDIO BALŠI: Idi podeli im banane, oni su majmuni?! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.