SAMO SAM SE BRANIO: Progovorio student FPN-A STEFAN SIMIĆ KOJI JE UHAPŠEN NAKON PROTESTA: Ovu KAZNU je DOBIO
Stefan Simić, Foto: Printscreen/N1

izneo mišljenje

SAMO SAM SE BRANIO: Progovorio student FPN-A STEFAN SIMIĆ KOJI JE UHAPŠEN NAKON PROTESTA: Ovu KAZNU je DOBIO

Pored Simića, privedeno je još devetoro mladih koji su prisustvovali jučerašnjim protestima

Objavljeno:

Student Fakulteta političkih nauka Stefan Simić, koji je uhapšen juče nakon protesta održanog ispred Predsedništva Srbije, zbog sumnje da je napao pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova, pušten je na slobodu uz novčanu kaznu od 20.000 dinara.

Na snimku koji je objavljen u međuvremenu, vidi se Simić kako šutira plastičnu flašu u pravcu kordona policije, koja se u tom momentu sukobljavala sa okupljenim građanima. Simić odbacuje navode da je napao pripadnike MUP-a i tvrdi da je samo pokušao da se odbrani.

Pored Simića, privedeno je još devetoro mladih koji su prisustvovali jučerašnjim protestima.

"Krenulo je koškanje sa policijom, pala je plastična flaša. Meni u očima suzavac, ja sam u tom trenutku mislio da je to suzavac, hteo sam da ga odgurnem od sebe, gde se jasno vidi na snimku koji sam predočio i policiji i sudu, gde se ja povlačim nakon toga, da govorim da je to suzavac, da bi se ostali građani povukli. Po oceni suda sam ja ipak prekršio javni red i mir, stav osam, član jedan, čini mi se, gde se navodi da sam šutnuo plastičnu bocu vode od 1,5 litar ka policijskim službenicima, koja nikog nije pogodila, ali sam zbog toga kriv i osuđen sam novčano na 20.000 dinara", ispričao je on za N1.

Bonus video

(Espreso.co.rs/N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.