VOZI BESNA KOLA, IZLAZI I ISPIJA KAFE: Ovako živi 53 godine MLAĐA devojka MILOJKA BOŽIĆA! (FOTO)
Ljubavni par uživa u životu uprkos komentarima! , Foto: Printscreen / Instagram

OPAA

VOZI BESNA KOLA, IZLAZI I ISPIJA KAFE: Ovako živi 53 godine MLAĐA devojka MILOJKA BOŽIĆA! (FOTO)

Ljubavni par uživa u životu uprkos komentarima!

Objavljeno:

Gotovo da nema ko nije čuo za priču o Milojku Božiću koji je od svoje nove izabranice Miljane Bogdanović stariji 53 godine! Njihova ljubavna priča tema je gotovo svih domaćih medija.

I dok je javnost podeljena, i neki ih osuđuju a neki i podržavaju, gotovo da nema onih koji su na njih ravnodušni.

Muškarci hvale Milojka, nazivaju ga "šmekerom" i traže mu "recept" , a žene su zgrožene i ovakav brak i svadbu, planiranu za septembar, nikako ne podržavaju.

Miljana i Milojko svakodnevno uživaju zajedno, od očuvanja domaćinstva do ispijanja kafa i vožnje u luksuznim automobilima - čini se da imaju sve!

- Ne čitam mnogo komentare, više to radi Milijana. Komentarišu ljudi koji nas ne znaju i nemaju nikakve veze sa nama, prave mi probleme, žene pogotovu - "razočarava" osuđujuće komentatore Milojko. Tako je i uživo, jer kako kaže, niko ništa komentariše, u njihovom mestašcetu svi ga poznaju. Da se hvali čak i poznanicima triput mlađom lepoticom može samo šetajući baš nju jer su nerazdvojni.

Iz prvog braka ima troje dece starije od Milijane - po 40, 35, i 30 godina, kao i unučad od 13 i 11 godina, a sa njom je zakazao svadbu 7. septembra. Prvi brak nije trajao zauvek, ovog puta veruje da hoće.

Milijana nam je ispričala da je oduvek volela starije muškarce, pa je zato i prva "pala" na Milojka. On je zna je skoro otkad se rodila, tada je imao 53 godine, ali ističe da je nije gledao kao danas sve dok nije odrasla.

O tome da su moderni, prate trendove i uživaju u životu svedoče i njihovi instagram profili koje možete pogledati OVDE , a njegov OVDE.

BONUS VIDEO:

ALMA JE BILA VEGAN, OPALA JOJ JE KOSA, POISPADALI SU JOJ ZUBI, SMRŠALA JE 10 KG! Bila je na korak do SMRTI, a onda je počela da jede 2 KG mesa dnevno: Ubija se jedući POHOVANI MOZAK, JETRU, KOSTI... (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.