NA TRAMPOVU ĆERKU DANIMA JE MOTRILA OPASNA SRPKINJA! Ko je zapravo crnka iz američke tajne službe? (FOTO)
Ko je zapravo crnka iz američke tajne službe?, Foto: Printscreen

obezbeđenje

NA TRAMPOVU ĆERKU DANIMA JE MOTRILA OPASNA SRPKINJA! Ko je zapravo crnka iz američke tajne službe? (FOTO)

Često se predstavlja i skraćenim pseudonimom Anna Carranza

Objavljeno:

Devojka koja je svake sekunde bila iza leđa Tifani Tramp tokom boravka u Beogradu, a koja je poslata od strane američke tajne službe da je čuva na ovom putovanju, jeste Srpkinja. svojevremeno poznata kao Bojana Mihajlović, koja je u međuvremenu promenila ime.

Svojevremeno je poznata kao Bojana Mihajlović, a u međuvremenu je promenila ime, pišu mediji.

Malo informacija je dostupno o opasnoj crnki koja je pogledom pratila sve što se dešava oko Tifani Tramp i vodila računa o njenoj bezbednosti.

Srpskog je porekla, a zna se da je u Americi promenila identitet u Bojana Mihajlović Carranza, pri čemu joj je "Bojana" zavedeno kao prvo ime, "Mihajlović" kao srednje ime, a "Carranza" kao prezime. Zato se i u službenim dokumentima vodi kao Bojana M. Carranza.

Često se predstavlja i skraćenim pseudonimom Anna Carranza.

Upućeni kažu da je prethodno još jednom menjala prezime, ali nije poznato da li se udavala ili je skrivala identitet zbog potreba svog posla obavijenog velom tajne.

Iako se za pripadnike obezbeđenja očekuje da budu upadljivi, Bojana ni na jedan način nije iskakala iz ekipe i bila je jedina žena koja čuva Tifani Tramp tokom boravka u Beogradu.

Ćerka Donalda Trampa, Tifani Tramp, rano jutros je napustila srpsku prestonicu, iako je imala u planu da ostane do ponedeljka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.