NA JUTKINOM MITINGU SVEGA 100 LJUDI! Došli da ga podrže, a on dao ostavku?! Ko je ovde lud?
Foto: Print Screen Youtube

"spontano okupljanje"

NA JUTKINOM MITINGU SVEGA 100 LJUDI! Došli da ga podrže, a on dao ostavku?! Ko je ovde lud?

Među okupljenima je bilo i žena

Objavljeno:

Milutin Jeličić Jutka, koga je sedam žena optužilo za seksualno zlostavljanje, konačno je podneo ostavku na mesto predsednika Opštine Brus. Jeličić je ženama obećavao posao, a u zamenu tražio da spavaju s njim. One koje su ga odbile, bile su otpuštene, ucenjivane, a pretilo se čak i njhovim porodicama. Predsednik Skupštine opštine Brus Miroslav Panić izjavio je danas za Radio slobodna Evropa da je primio ostavku Milutina Jeličića Jutke.

"To sigurno neće biti za tri ili dva meseca, ali sigurno će da bude u dogledno vreme. Ja ne mogu danas da zakažem Skupštinu. Moram da se konsultujem sa šefovima odborničkih grupa, pa kada sve to bude završeno, u neko dogledno vreme će se desiti", rekao je Panić za RSE.

Iako je Jeličić podneo ostavku, danas je ispred zgrade Opštine Brus bilo oko stotinak građana, koji su došli da ga "podrže". Kako Espreso.co.rs saznaje, među prisutnima je bilo i žena.

Naš portal je već pisao o tome da je Jutkina supruga slala poruke ženama iz grada i tražila od njih da se pojave na današnjem "mitingu podrške". Više o tome pročitaje OVDE. Podsetimo, Jeličić je zahtevao od ljudi iz Brusa i okoline da na ovaj miting dođu.

BONUS VIDEO: ISPOVEST JOŠ JEDNE JUTKINE ŽRTVE: Probao je da me obljubi, a njegova sestra je sve gledala!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.