JUTKA OPET HTEO DA IZMULJA OSTAVKU! Na kraju je ipak morao da popusti (FOTO)
Jutka i Marija Lukić, Foto: N1printscreen

bahatOSTI, IME TI JE MILUTIN

JUTKA OPET HTEO DA IZMULJA OSTAVKU! Na kraju je ipak morao da popusti (FOTO)

Jeličić je konačno podneo ostavku na mesto predsednika Opštine Brus

Objavljeno:

Lokalni šerif iz Brusa, Milutin Jeličić Jutka, u saopštenju za javnost izjavio je da je ostavku na mesto predsednika Opštine Brus, u pisanoj formi podneo 11. marta.

- Obaveštavam javnost da sam podneo ostavku na mesto predsednika Opštine Brus. Učinio sam to prvo u usmenoj formi, predsedniku skupštine, a zatim i u pisanoj formi, 11. marta - naveo je Jeličić i "priložio" fotografiju teksta pisane ostavke.

Međutim, njegova bivša sekretarica Marija Lukić, koju je dve godine seksualno uznemiravao i ucvenjivao i kojoj je za to vreme poslao preko 15.000 sms poruka, i dalje ne veruje u Jeličićevu ostavku.

Naime, ona je na svom Tviter nalogu objavila fotografiju njegove pisane ostavke, navodeći da na njoj ne postoji pečat sa pisarnice.

Takođe, Marija se nadovezala i na "spontano okupljenje", koje Jeličić danas organizuje u svom gradu, aludirajući na to, da je navodno ostavku podneo, ali da ipak okuplja ljude na "spontani miting podrške".

Pogledajte fotografiju:

Ipak, ostavka je tek danas stigla u skupštinu, sa sve pečatom s pisarnice.

Očekuje se da Jeličić zakaže sednicu na kojoj će ostavka biti usvojena.

Podsetimo, Marija Lukić, koju je Jutka dve godine seksualno uznemiravao, jedina je uspela da ga izvede pred lice pravde. Jeličić se tereti za polno uznemiravanje i nedozvoljene polne radnje sa zloupotrebom službenog položaja.

BONUS VIDEO: ISPOVEST JOŠ JEDNE JUTKINE ŽRTVE: Probao je da me obljubi, a njegova sestra je sve gledala!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.