ONA JE NAJVEĆA KU*VA SRBIJE! Čuveni psiholog je uzeo Bekvalčevu u usta? Zbog ovog ima HILJADU LAJKOVA
Zbog ovoga ima HILJADU LAJKOVA, Foto: Facebook / Vladimir Djuric, Zorana Jevtić

HIT

ONA JE NAJVEĆA KU*VA SRBIJE! Čuveni psiholog je uzeo Bekvalčevu u usta? Zbog ovog ima HILJADU LAJKOVA

Neka nastavi da obasjava svojim blistavim osmehom put svim ostalim ženama na brdovitom Balkanu - napisao je on

Objavljeno:

"Lako je ružnoj ženi da bude poštena" citirao je psiholog Vladimir Đurić jednu javnu ličnost, nazvavši je "najvećom ku*vom Srbije".

Uvredljiva opaska ubrzo se pokazala kao ironična, jer tip "ku*ve" koji Đurić ovde predstavlja zapravo je tip žene koja je, po njemu, vredna hvale, te se on još nada da će kao takva biti uzor ženama koje on lično voli.

Psiholog poznat po izmišljenim pričicama koje objavljuje na svom profilu, a kojima pokušava da dočara neki problem u društvu, poslednjim statusom digao je veliku prašinu. Evo šta je napisao:

- "Lako je ružnoj ženi da bude poštena" - reče najveća „ku*va“ Srbije. I žena koja je više uradila po pitanju emancipacije i prava žena u Srbiji nego sve sede glave koje se bave tom temom zajedno poslednjih 50 godina, uključujući naravno i mene, koji o tome stalno pričam, gde god se našao, od Univerziteta do "Poslednje kafane".

Žena koja se stalno zaljubljuje i venčava - kada joj je lepo. Žena koja se stalno rastaje i razvodi - kada joj više nije lepo. Žena koja je posvećena majka svojoj ćerki. Žena koja provodi određeni period godine na "Ostrvu iz snova" zbog sebe. Žena koja odlično radi svoj posao i sama sebi zarađuje ozbiljan novac koji joj omogućava slobodu i poziciju da bira “da ništa više ne mora“.

Žena koja se zauzima za svoju porodicu. Žena koja se menja razvija i napreduje. Žena koja već godinama uspeva da bude prelepa i koja to zna dostojanstveno nositi, negovati i čuvati. Žena koja se ne obazire na to šta će reći brkate malograđanske gojazne frustrirane vršnjakinje sa ustima prepunim lažnog morala, ljubomore i zavisti. Žena koja živi onako kako ona želi. Žena koja je izabrala da ne bude ogorčena, da ne bude mučenica. Žena koja je odabrala da bude jaka.

- Živela ona! I neka joj sve ide od ruke! Neka nastavi da obasjava svojim blistavim osmehom put svim ostalim ženama na brdovitom Balkanu, kao neki svetionik u nevreme, jer ovo i jesu teška vremena pogotovo za žene. Jer što je više takvih žena na javnoj sceni, sve će više žena uzimati svoj život u svoje ruke i živeti ga sa osmehom, ne obazirući se na podsmehe. I iskreno se nadam da će jednog dana sve žene koje ja lično volim najviše na ovom svetu postati baš takve „ku*ve“. Ja ću zaista dati sve od sebe da im u tome pomognem, da im to obezbedim. I biću vraški ponosan na njih zbog te prestižne titule - napisao je psiholog.

Da li se ovaj status odnosi na Natašu Bekvalac?

foto: Printscreen

Pojedini pratioci su odmah pomislili da se njegov status odnosi na pevačicu Natašu Bekvalac,naročito zbog citata koje je naveo na početku.

Đurić je svojim mišljenjem pokupio brojne hvale korisnika.

- Doktore, hvala Vam na iskrenim i jakim rečima podrške nama ženama, koje se donekle i ovog puta pronalazimo u Vašem opisu, koje smo shvatile da same biramo svoj put i da živimo zbog sebe i svoje dece! Jer samo tako srećne, zadovoljne i uspešne, vredimo i značimo, i sebi, i drugima - napisala je jedna od korisnica Fejsbuka, a podržale su je mnoge.

- Najbitnije ste zaboravili- žena koja nije pristala na nasilje i na prvi udarac prijavila sve policiji. I otišla bez osvrtanja - istakla je druga korisnica, verujući da se status odnosi na Natašu Bekvalac.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.