HIT OGLAS KRUŽI INTERNETOM: Na prodaju se IGLA za skidanje oznaka s odeće, takozvana ZUJALICA! (FOTO)
Kako je oglašivač napisao, prodaje se iglica-kukica za skidanje zujalica sa garderobe i drugih stvari, Foto: Printscreen / Youtube / Petko

OVO SVAKOM TREBA

HIT OGLAS KRUŽI INTERNETOM: Na prodaju se IGLA za skidanje oznaka s odeće, takozvana ZUJALICA! (FOTO)

Nije tajna da su ovakve vrste oglasa postale česte pojava poslednjih godina

Objavljeno:

Sajtovi za oglašavanje postali su neka vrsta zabave. U oglasima ljudi prodaju bukvalno sve i svašta, ali pojedini zaista mogu da iznenade.

Naime, društvenim mrežama počeo je da se deli skrinšot oglasa u kojem se prodaje igla za skidanje zujalica. Dakle, oglas dušu da za one koji vole da "marnjavaju".

Kako je oglašivač napisao, prodaje se iglica-kukica za skidanje zujalica sa garderobe i drugih stvari. Kao prodenosti spravice navedeno je da je nova, čelična i jaka, i da je nova kao iz butika.

Ono što je još interesntnije je to što je navedeno da iglice na stanju ima uvek! Cena je po komadu i iznosi 10 evra, piše u objavi.

Oglašivač je još naveo da ima višegodišnje iskustvo sa svim vrstama "zuja", ali i da na pitanja o zloupotrebama ne odgovara.

Nije tajna da su ovakve vrste oglasa postale česte pojava poslednjih godina. Ipak, do sada još niko nije na ovaj način podstrekivao ljude da skidaju zujalice, odnosno kradu.

Šta vi kažete? Da li biste se usudili da uz pomoć ove iglice nabavite sebi garderobu ili nešto drugo, metodom poznatom kao "dva minuta straha"?

BONUS VIDEO: ISPOVEST JOŠ JEDNE JUTKINE ŽRTVE: Probao je da me obljubi, a njegova sestra je sve gledala!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.