KAD GA SLUŠATE, NE ZNATE DA LI DA SE SMEJETE ILI DA PLAČETE! Marijan Rističević se blamirao, Ivanović ga PATOSIRAO
Ivan Ivanović i Marjan Rističević, Foto: Zorana Jevtić, Printscreen/youtube/TvPrva

opšta kultura

KAD GA SLUŠATE, NE ZNATE DA LI DA SE SMEJETE ILI DA PLAČETE! Marijan Rističević se blamirao, Ivanović ga PATOSIRAO

Nije znao koji instrument svira poznati britanski muzičar Najdžel Kenedi, kao ni pitanje koje tri reči su moto Francuske revolucije

Objavljeno: 16:04h

Narodni poslanik Marijan Rističević, gostujući u jednoj emisiji pre nekoliko godina odgovarao je na pitanja iz opšte kulture i tada pokazao nezavidno znanje.

Naime, on nije znao koji instrument svira poznati britanski muzičar Najdžel Kenedi, kao ni pitanje koje tri reči su moto Francuske revolucije pod izgovorom da nemaju veze sa domaćom kulturom.

Poslušajte:

Nakon što je ovaj klip postao viralan, oglasio se i voditelj Ivan Ivanović revoltiran činjenicom da je kviz "Stolice" skinut sa malih ekrana bez objašnjenja, kao i da je to učinila ista ekipa koja je ukinula i "Utisak nedelje" i još jednom naglasio da je u pitanju kviz, a ne politička emisija.

Nijedan tvit podrške Marjan nije dobio, a svi su složni oko jedne činjenice, a to je "danas nam takvi vode državu i ukidaju kvizove gde su lapsusi inteligentniji od njih" - piše u objavi uz video-snimak na kom je Rističević "briljirao".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.