OGLASIO SE I CVETANOVIĆ! Evo šta je rekao zašto je OBUKAO uniformu FARAONA. Odgovor je URNEBESAN
Goran Cvetanović, Foto: Tviter

komično

OGLASIO SE I CVETANOVIĆ! Evo šta je rekao zašto je OBUKAO uniformu FARAONA. Odgovor je URNEBESAN

Faraon iz Leskovca je hit u Makedoniji!

Objavljeno:

Fotografija gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića maskiranog u egipatskog faraona zapalila je juče društvene mreže!

I dok svi komentarišu neobičnog faraona on, sa druge strane , poručuje da ne razume zašto je ljudima ta fotografija uopšte zanimljiva, ali ipak objašnjava da je ona nastala tokom vikenda u Makedoniji, gde je prisustvovao jednom maskenbalu.

- Predsednik sam Federacije evropskih karnevaskih gradova Srbije , a to malo ljudi zna. Bio sam za vikend gost u Makedoniji , na maskenbalu u Strumici. Tamo su svi bili maskirani, naravno počevši od konobara i kuvara, takav je običaj prosto. Bio je i predsednik opštine maskiran i ja sam, naravno ispoštovao događaje i propise. Bilo bi nekulturno da sam odbio da se maskiram , a naročito što je to jedan od najboljih maskenbala u regionu, kaže Cvetanović-.

Na pitanje kako se odlučio baš za masku faraona kaže da je na to bio primoran...

- Pa vrlo je jednostavno, jedino je ta maska bila pogodna za osobu koja ima 150 kilograma. Nisam ja poneo masku iz Srbije, nego se tamo na licu mesta uzimala ona koja ti odgovara, kazao je konstatujući da ne vidi što je to bilo kome zanimljivo.-

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.