MEKSIKANKE DOŠLE U SRBIJU DA SE UDAJU: Zbog ljubavi se preselile u Novi Sad, a evo šta misle o NAŠIM MUŠKARCIMA!
Meksikanke u Novom Sadu, Foto: Printscreen

emocije bez granica

MEKSIKANKE DOŠLE U SRBIJU DA SE UDAJU: Zbog ljubavi se preselile u Novi Sad, a evo šta misle o NAŠIM MUŠKARCIMA!

Liliana i Karen su pre nekoliko meseci iz Meksika stigle u Novi Sad. Momke, a sada i muževe upoznale su putem društvenih mreža. Kažu da su zbog muzike, hrane i ljudi zavolele Novi Sad

Objavljeno:

- Došla sam ovde zbog ljubavi, i udala sam se za srpskog Slovaka, to je glavni razlog mog dolaska. Kultura i nije toliko različita od naše, ali muškarci jesu. Mislim da su Meksički momci hrabriji kada je reč o prilasku devojkama, ali i vi ste sjajni na svoj način - priča Karen Elias Robles.

Od najomiljenije srpske hrane izdvajaju sarmu, kajmak, sir i burek. Novi Sad ih zbog arhitekture podseća na meksički grad Meridu, a našu muziku vole jer je najsličnija njihovoj.

- Generalno mislim da je Meksička kultura slična vašoj, recimo marijači i tamburaši, koji su maltene ista stvar, zaista mi se sviđa, i mislim da je to dobra kulturološka stvar. Planiram da otvorim svoj restoran gde će se služiti Meksička hrana, čiji će kvalitet biti sličan vašem - kaže Liliana Vranešević.

Svoju budućnost vide u Novom Sadu iako im učenje srpskog jezika baš i ne polazi za rukom. One su, kako kažu, našu kulturu i običaje već prihvatile a sledeće što planiraju je proširenje porodice.

BONUS VIDEO: NASER ORIĆ ME JE HAPSIO, GIŠKA JE BIO SA MNOM! Vuk Drašković otkriva sve TAJNE 9. marta

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.