MILAN FILIPOVIĆ, IAKO JE PRIKOVAN ZA KOLICA, JEDAN JE OD PREDVODNIKA PROTESTA
Milan već nekoliko godina živi i spava na ulicama. U ovo stanje ga je dovela teška bolest od koje pati od malena, Foto: Privatni arhiv

neverovatno

MILAN FILIPOVIĆ, IAKO JE PRIKOVAN ZA KOLICA, JEDAN JE OD PREDVODNIKA PROTESTA

Milan već nekoliko godina živi i spava na ulicama. U ovo stanje ga je dovela teška bolest od koje pati od malena

Objavljeno: 17:00h

Milan Filipović je beskućnik koji živi u Aleksincu. Njegovoj teškoj sudbini svakodnevno svedoče stanovnici ovog grada koji na razne načine pokušavaju da mu pomognu.

Naime, Milan već nekoliko godina živi i spava na ulicama. U ovo stanje ga je dovela teška bolest od koje pati od malena. Uprkos teškom oboljenu celebralne paralize i tome što je prikovan za kolica, on se trudio da ostane pozitivan i vedar čitavog svog života.

foto: Privatni arhiv

Ranije je živeo kod maćehe, ali ga je ona nedavno izbacila iz stana, a kako sam kaže i kako većina građana Srbije zna, od socijalne pomoći je gotovo nemoguće preživeti, pogotovo u ovom stanju.

Ipak, čak i sa svim problemima sa kojima se susreće, na iznenađenje meštana, Milan Filipović je redovan učesnik protesta u Aleksincu.

Kao što se vidi na fotografiji, on je nekada i predvodnik protesta jer se često može videti ispred transparenta "1 od 5 miliona."

foto: Privatni arhiv

BONUS VIDEO:

Kurir dnevni horoskop za 10.03.2019.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.